Sonos pregătește o primă pereche de căști over-ear; Iată cum vor arăta

0
862
Sonos
Sonos pregătește o primă pereche de căști over-ear; Iată cum vor arăta

În timp ce Sennheiser intenționează să-și vândă segmentul Consumer, un alt producător audio  plănuiește să intre pe această piață. Este vorba despre Sonos, care pregătește prima sa pereche de căști over-ear. Compania a înregistrat un patent care a fost aprobat recent de către Biroul German de Brevete și Mărci. Astfel, designul căștilor Sonos este dezvăluit, iar debutul este așteptat chiar în luna martie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Nu sunt cunoscute prea multe detalii despre noile căști. Totuși, acestea ar urma să concureze cu variantele high-end de la Sony și Bose. Astfel, prețul căștilor over-ear de la Sonor ar urma să aibă un preț similar. Momentan, se crede că una dintre caracteristicile principale va fi distribuirea melodiilor între căști și sistemele audio Sonos (și invers). Compania va trebui totuși să ofere mai mult de atât pentru a convinge clienții să folosească aceste căști.

Sonos

Cât despre aspect, acestea par să adopte un design similar cu cel folosit de Apple pe AirPods Max. Cupele ar fi detașabile și posibil să vedem și variante colorate ale acestora. Bineînțeles, schițele nu dezvăluie designul final, care încă ar putea fi schimbat până la lansare. Tot pe cupe observăm și logo-ul „SONOS„, destul de compact. Căștile prezintă și un jack audio de 3.5 mm, dar și un port USB-C pentru încărcare.

CEO-ul companiei, Patrick Spence, a confirmat în trecut că un nou produs Sonos va fi lansat în martie. Nu se știe însă dacă este vorba despre aceste căști sau o nouă boxă portabilă compactă. Totuși, Spence a declarat în cadrul unei conferințe că producătorul încearcă să lanseze „cel puțin” două noi produse pe an. Aceste căști ar putea deci să fie al doilea produs Sonos din 2021, dacă în luna martie nu vor debuta.