JBL aduce inovația în materie de căști wireless; Live 3 se remarcă prin carcasa cu touchscreen și rezistență la praf și apă

0
625

JBL își continuă evoluția în domeniul audio cu noua lor gamă de căști wireless, Live 3. Acestea sunt proiectate să reziste nu doar condițiilor dificile de alergare în aer liber, ci și uzurii cotidiene. Seria include trei modele: Live Buds 3, Live Beam 3 și Live Flex 3. Ce le deosebește? Rezistența la praf și apă – Live Buds și Beam sunt clasificate IP55, iar Flex, IP54. Dar adevărata atracție aici este carcasa de încărcare cu touchscreen, o caracteristică preluată de la modelul Tour Pro 2 al JBL.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Carcasa are un ecran tactil LED de 1,45 inch care îți permite să preiei apeluri, să citești mesaje, să controlezi muzica și chiar să primești notificări de pe rețelele sociale – ideal când nu vrei să-ți murdărești telefonul cu mâinile transpirate. Chiar dacă ai un smartwatch sau îți ții telefonul aproape, carcasa smart cu touchscreen rămâne un bonus apreciat.

Fiecare model din seria Live 3 are stilul și capacitățile sale unice. Live Buds 3 sunt căști de tip clasic, ergonomic, oferind până la 10 ore de redare cu anularea zgomotului activ dezactivată, plus 30 de ore suplimentare de la carcasa de încărcare.

Live Beam 3, de tip stick închis, oferă 12 ore de redare și încă 36 de ore de la carcasa de încărcare.

Live Flex 3, de tip stick deschis, se mândresc cu cea mai mare autonomie – 10 ore de redare și 40 de ore suplimentare.

Toate trei vor beneficia în viitor de suport Bluetooth 5.3 cu LE Audio, prin actualizări OTA, și sunt compatibile cu telefoane Android de top, precum Google Pixel 7 sau 8 și Samsung Galaxy S23. Disponibile în culorile negru sau argintiu, căștile Live 3 vor avea un preț de 199.95 dolari americani (aproximativ 950 lei) și vor fi disponibile spre sfârșitul acestei veri.