CES 2024: Sennheiser dezvăluie căştile Momentum True Wireless 4, cu ANC Adaptiv şi AptX Lossless

0
705

Brandul Sennheiser ne e drag nouă în România, nu doar pentru că e asociat căştilor de calitate, ci pentru că avem o fabrică la Braşov care produce pe bandă rulantă aceste căşti. Ei bine la CES 2024 am văzut dezvăluite căştile TWS Momentum True Wireless 4, cu ANC Adaptiv şi suport AptX Lossless.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu un nişte căşti de tip earbuds, care vin după Sennheiser True Wireless 3. Ele suporta nouă tehnologie Bluetooth 5.4 pe platforma Qualcomm Snapdragon S5 Sond Gen 2. Oferă şi suport Snapdragon Sound Technology, dar şi suport AptX pentru calitate audio lossless şi latentă ultra redusă.

Alte codecuri audio suportate sunt AptX Adaptive, AAC şi SBC. Aduc şi suport Auracast, dar şi un nou design de antene, care îmbunătăţesc continuitatea de semnal din mers. Sunt chiar şi upgrade-uri la anularea adaptivă de zgomot, iar autonomia a crescut până la 7.5 ore. Cu tot cu tocul de transport se ajunge la 30 de ore.

Încărcarea se face via port USB-C, dar există şi alimentare wireless Qi. Designul elegant şi premium al predecesorului e încă în vigoare. Produsul se va vinde de pe 29 februarie de la suma de 300 de euro.