Sistemele de divertisment Loewe (televizoare premium) ajung în România prin intermediul celor de la ASBIS, distribuitor IT

0
1959

ASBIS a anunţat încheierea unui parteneriat de distribuţie cu marca premium Loewe, un nume mare în zona sistemelor de divertisment şi televizoarelor. Loewe este cunoscută pentru sisteme de divertisment de calitate superioară, cu sunet excelent şi design premiat.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Prin acest parteneriat, Loewe îşi va putea extinde prezenţa pe un număr semnificativ de pieţe noi din regiunea EMEA. Portofoliul ASBIS de produse electronice premium va creşte substanţial din acest motiv. Loewe a creat primul televizor în 1931, acesta fiind punctul de distincţie din CV-ul său. Atunci începea şi producţia în masă a acestuia, iar acum marca Loewe este cunoscută pentru sisteme de divertisment premium.

Compania a fost fondată în Berlin în 1923 şi are în portofoliu televizoare, boxe, sisteme multi room, rack-uri. Are reprezentante exclusive Loewe Galleries, cu rol de concept store în marile oraşe de pe glob. La o privire rapidă pe site-ul Loewe văd că au un televizor OLED 4K de 65 inch Loewe este 24999 lei, iar unul LCD 4K de 49 incb este 9999 lei. Au şi modele placate cu aur, combo-uri cu soundbar, dar şi boxe portabile de 1499 lei.

ASBIS este un nume sinonim cu electronicele de lux, având o reţea solidă de parteneri de retail în ţara noastră. Acordul de distribuţie acoperă toate cele 27 de ţări în care grupul ASBIS este prezent, acoperind CEE, Ţările Baltice, regiunea FSU, Orientul Mijlociu, Caucazul şi Asia Centrală. ASBIS operează în zone precum soluţii IT, IoT, AI, b2b, ITC.