Avatar: The Way of Water se lansează în cinematograf pe 16 decembrie; Iată când vine primul trailer

0
2140
avatar

În anul 2009 sosea cu mare fast filmul Avatar, titlul care avea să cucerească privirile și aprecierile tuturor. Despre un al doilea film din serie s-a tot vorbit de-a lungul anilor, iar 2022 este anul în care acest sequel va sosi. Confirmarea vine de la Disney și avem detalii despre data la care va sosi primul trailer.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Revin puțin asupra primului film prin a vă spune că acesta rămâne în continuare unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din istorie. Al doilea titlu din franciză se va numi Avatar: The Way of Water și va debuta în cinematografe pe data de 16 decembrie 2022. În distribuție îi avem pe Zoe Saldana, Kate Winslet, Sigourney Weaver și Sam Worthington.

Anunțul a venit în ultimele ore de la CinemaCon și aflăm că un trailer va debuta alături de Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Filmul din urmă are debutul pe 6 mai, deci săptămâna viitoare vedem și trailerul video pentru Avatar 2.

Există și un synopsis al filmului, unul destul de vag, care sună astfel:

Plasat la mai bine de un deceniu după evenimentele din primul film. avatar: the way of water spune povestea familiei sully (jake, neytiri și copiii loo), necazurile care îi urmăresc și sacrificiile făcute pentru a rămâne în siguranță, bătăliile pe care le vor duce pentru a rămâne în viață și tragediile pe care le îndură.

Avatar The Way of Water îl are în spate pe directorul James Cameron care deja lucrează la viitoarele filme. Vom avea și Avatar, 3, 4 și 5 chiar, fiecare programate să debuteze la 2 ani distanță unul de altul. Așteptăm ziua de 6 mai pentru a vedea trailerul și revenim cu impresii.