Primul trailer Avatar: The Way of Water este aici! Din 16 decembrie 2022 în cinema

0
3086
Avatar

Dacă încă nu ai fost la Doctor Strange: in the Multiverse of Madness pentru a vedea și primul trailer Avatar 2 difuzat înainte de startul filmului, iată că azi materialul video devine disponibil publicului larg. Nu mai trebuie să mergi la cinema, pentru că teaser-ul pentru noul film semnat James Cameron este mai jos, pe YouTube.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În cazul în care nu știați, acest trailer pentru Avatar: The Way of Water a început a fi difuzat în cinema din data de 9 mai, înainte de startul filmului Doctor Strange. Abia acum ajunge urcat pe YouTube și îl putem vedea și noi restul.

Ca reminder, ultima dată când l-am văzut pe eroul principal Jake Sully în primul Avatar, acesta a devenit salvatorul Na’vi, fiind adoptat în tribul lor. A devenit parte importantă din lupta pentru salvarea Pandorei și a început o viață nouă prin transferul conștiinței în corpul avatarului său Na’Vi.

Alături de partenera sa Navi numită Neytiri începe și călătoria din al doilea film. Vedem în trailer că aceștia au acum și copii. Ne este prezentat și modul de conviețuire în familiile Na’vi, ba chiar și un copil uman cu mască specială necesară pentru supraviețuire.

Vedem imagini cu recifele Metkayina de pe coasta Pandorei și cum populația Na’vi se pregătește de lupta împotriva noilor amenințări. Avatar: The Way of Water va debuta în cinema pe data de 16 decembrie.