TCL câştigă premii iF Design 2022 pentru purificatoarele de aer Breeva Pro

0
2652

TCL Electronics a câştigat un premiu iF Design Award 2022 pentru purificatoarele de aer Breeva Pro 400 Premium şi Breeva Pro 700 Premium. Ele au fost apreciate pentru designul lor deosebit şi filosofia minimalistă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Importanta calităţii aerului din locuinţe şi beneficiile pe care le aduc purificatoarele de aer portabile au crescut în majoritatea statelor europene. Cele două dispozitive TCL sunt practice şi elegante şi răspund dorinţelor consumatorilor. Seria Breeva Pro va fi disponibilă din septembrie 2022, mai întâi în Europa, urmând să fie extinsă şi pe alte pieţe spre final de an. iF Design Award este o recunoaştere a potenţialului de inovare şi funcţionalitate a produselor TCL.

Juriul care a desemnat premiile este unul independent, format din experţi în design de produs renumiţi la nivel internaţional. Pentru a decerna premiile au fost luate în calcul standarde de evaluare în 5 categorii: ideea, forma, funcţionalitatea, elementele de diferenţiere şi impactul produselor. Timp de 70 de ani iF Design Award a fost perceput ca arbitru al calităţii excepţionale şi designului remarcabil.

În acest an 10.776 de produse au fost înscrise în cursă. Seria TCL Breeva Pro este o combinaţie între stil şi funcţionalitate, cu design minimalist premiat şi tehnologie brevetată de purificare a aerului. Aceste dispozitive sunt proiectate pentru încăperi de până la 84 de metri pătraţi şi 42 de metri pătraţi, având o rată de livrare a aerului curat ridicată. Includ şi un sistem performant de filtrare în 5 trepte breevaShield, printre care şi un filtru TRUE HEPA H13. Eficienţa sa de filtrare este mai mare de 99.97% pentru particule de 0.3 microni pentru praf, polen, acarieni, bacterii sau PM2.5 (particule fine 2.5).

Există şi un sistem cu anioni negativi care sunt generaţi prin ionizarea cu înaltă tensiune, pentru a acumula şi sedimenta particule minuscule din aer. Astfel se protejează corpul de toxine şi praf. Razele UV distrug bacteriile şi microorganismele. Produsele sunt şi foarte silenţioase, cu 26 dB generaţi în mod repaus.