Panasonic prezintă cuptorul mixt cu abur NN-DS59N, aparat polivalent 4 în 1

0
2019

Panasonic, brand pe care noi l-am asociat mai degrabă cu televizoarele şi aparatele foto are o prezenţă puternică şi în zona electrocasnicelor. Compania a prezentat recent un cuptor mixt cu abur, modelul NN-D559N. Avem detalii despre el mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face aici cu un aparat electrocasnic polivalent 4 în 1, care asigură 4 metode diferite de gătit: la abur, în cuptor (încălzitor sus-jos), pe grătar şi în cuptorul cu microunde. În acest mod gurmanzii pot pregăti o gamă largă de reţete diferite şi se pot bucura de un gătit rapid şi fără efort, care păstrează nutrienţii la fiecare fel de mâncare. Cuptorul este potrivit unui stil de viaţă aglomerat, mulţumită funcţiilor de economisire a timpului.

De asemenea se potriveşte oricărei bucătării, datorită unui design compact şi modern. Acesta este un dispozitiv ideal pentru persoanele cărora le pasă de sănătate şi îndrăgesc gătitul creativ. Cuptorul asigură 1100 de waţi pentru un abur puternic, care păstrează nutrienţii. Dispune şi de o tavă unică de grătar, pentru un gătit mai sănătos, cu conţinut scăzut de grăsimi şi textură crocantă. De asemenea are programe automate, uşor de operat şi opţiuni de curăţare uşoară.

Aburul şi cuptorul pot fi folosite pentru a coace pâine gustoasă de casă, iar cuptorul cu microunde şi grătarul se pot folosi pentru pizza crocantă şi delicioasă. NN-DS59N economiseşte timp şi energie prin gătirea meselor cu până la 40% mai rapid, mulţumită tehnologiei Inverter. Astfel, pot fi folosite până la 3 funcţii simultan petnru rezultate rapide şi alimente care sunt gătite uşor şi uniform. Prin controlul precis al puterii alimentele nu sunt gatite excesiv şi nutrienţii sunt păstraţi.

Cuptorul va fi disponibil din aprilie 2022 în două culori: argintiu sau negru.