#RushToBFro – BF.ro oferă o mulțime de cadouri înainte de Black Friday; Iată ce trebuie să faci pentru a le obține!

  0
  2782

  Luna noiembrie se apropie cu pași repezi, iar odată cu ea vin și ofertele speciale, urmând a fi organizat Black Friday 2021. Site-ul BF.ro, totuși, oferă tot anul ponturi cu privire la cele mai bune prețuri. Aflăm azi că aceștia au o inițiativă etichetată sugestiv #RushToBFro prin care cititorii fideli ai site-ului vor fi recompensați cu diverse cadouri.

  Publicitate
  ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

  Dacă nu cunoașteți încă site-ul BF.ro, aflați că aici se publică zilnic oferte și reduceri, fie că este sau nu Black Friday. Sunt recomandate produse din toate categorii precum gadgeturi, servicii, haine, jucării, accesorii de gaming, electrocasnice și altele. Cititorii sunt puși întotdeauna pe primul loc și pot interacționa lăsând comentarii la postări. Nu în ultimul rând, puteți trimite chiar sugestii dacă ați găsit o ofertă de neratat și vreți să o împărtășiți.

  #RushToBFro este practic un maraton de giveaway-uri, organizat începând cu perioada de înainte de Black Friday 2021. Pe lista de cadouri se vor afla căști, boxe portabile, ceasuri, dar și alte gadget-uri, inclusiv smartphone-uri. Totodată, aflăm că inițiativa nu se rezumă doar la perioada de înainte de Black Friday și vor fi organizate giveaway-uri în permanență.

  Regulile de participare sunt destul de simple. Pentru a participa trebuie să intrați pe site-ul BF.ro și să vă asigurați că sunteți primii care revendică premiul în secțiunea de comentarii de pe site. Practic, primul comentariu va lua cadoul! Există și metode pentru a vă maximiza șansa de câștig. De exemplu, puteți să acceptăti notificările de browser sau să dați Like paginii de Facebook BF.ro. Astfel, veți avea șansa de a afla printre primii când se publică un articol cu de tip #RushToBFro.

  Regulamentul complet al campaniei #RushToBFro poate fi consultat aici!