LEGO Titanic este o replică impresionantă de 9090 de piese, unul dintre cele mai lungi modele LEGO

0
2957

După ce s-a viralizat setul LEGO Friends, apoi cel Seinfeld, aflăm de existenţa unui uriaş set LEGO Titanic. Această replică autentică a faimoasei ambarcaţiuni include 9090 de piese şi a debutat cu ocazia împlinirii a 110 ani de la lansarea la apă a navei, în 1911.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

LEGO Titanic este unul dintre cele mă mări şi lungi modele LEGO, oferind o experienţă de ore bune de asamblare şi relaxare. Eleganţa şi grandoarea setului a fost perfect recreată, până la cele mai mici detaliii. Avem şi camere şi spaţii recreate autentic, care pot fi explorate de către pasionaţi. Apare scara fastuoasă din zona First-Class, care se întinde pe 6 niveluri, dar avem şi un salon de cină iacobinic, localizat pe nivelul D al navei.

Odată asamblat, LEGO Titanic măsoară peste 1.3 metri în lungime şi este prevăzut cu o plachetă inscripţionată cu numele navei. Setul este perfect pentru a fi expus şi etalat de către cei pasionaţi. Are o scară de 1:200, are o înălţime de 45 cm şi lăţime 17.5 cm. Legendarul vapor a pornit la drum pe 10 aprilie 1912 din Southampthon cu destinaţia New York, având 2223 pasageri şi membri ai echipajului. Pe 14 aprilie s-a ciocnit cu un iceberg în Oceanul Atlantic, iar în urma acestei coliziuni 1517 persoane au murit.

Îl veţi găsi la precomanda disponibil spre achiziţie de pe 1 noiembrie, în magazinele LEGO sau online pe www.LEGO.com/titanic începând cu 8 noiembrie, la preţul recomandat de 3199 lei. E la fix pentru cumpărăturile perioadei de sărbători, pentru cei cu dare de mână. LEGO a mai lansat în ultima vreme seturi Star Wars, Ghostbusters şi Harry Potter.