LIDL a adus un smartwatch în oferta din această săptămână; Modelul Silvercrest aduce dotări bune și vine la un preț accesibil

0
40277
LIDL
LIDL a adus un smartwatch în oferta din această săptămână; Modelul Silvercrest aduce dotări bune și vine la un preț accesibil

LIDL este alegerea multor români când vine vorba de cumpărăturile zilnice. Magazinul are în catalog brânzeturi, fructe, legume, produse de panificație, dar și haine și uneori gadgeturi. Aflăm astăzi prin intermediul degustam.ro că LIDL a adus în ofertă un smartwatch. Este un model Silvercrest pe care îl vedeți în imaginea de mai sus. În următoarele rânduri găsiți toate detaliile despre acesta.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pare că purtabilul este cunoscut drept “Silvercrest Ceas Smartwatch cu GPS“. Acesta sosește cu o curea cu perforații pentru a reduce transpirația, vine cu GPS, ecran color TFT și poate măsura chiar ritmul cardiac. Bineînțeles, are pedometru, poate măsura caloriile arse și monitorizează și somnul.  Deci, pe lângă afișarea orei, acesta afișează date despre meteo, mesaje, notificări de pe telefonul mobil, apeluri și mesaje. Toate acestea la un preț de doar 299 de lei.

LIDL

Aflăm că smartwatch-ul este compatibil cu iOS și Android și se sincronizează facil printr-o aplicație. În plus, are și 3 ani garanție.

Acesta nu este singurul dispozitiv inteligent din oferta LIDL. Tot de la Silvercrest, aceștia au inclus și un aspirator robot la doar 700 de lei. Este vorba despre un aspirator cu funcție de aspirare și de spălare. Sosește cu moduri de curățarea precum Auto, Spot, Mod ștergere (curățare cu laveta din microfibră). De asemenea, anul trecut, în decembrie, LIDL lansa o serie de dispozitive smart home. Acestea vin de la Zigbee și includ o priză inteligentă, un bec inteligent și un senzor de mișcare și un gateway. Și pentru aceste produse, LIDL a venit cu prețuri foarte bune – între 50 și 120 de lei.