Realme Band 2 a debutat oficial! Brățară de fitness cu display generos și senzor SpO2

0
1969
Realme Band 2
Realme Band 2 a debutat oficial! Brățară de fitness cu display generos și senzor SpO2

Această zi marchează și debutul unei noi brățări de fitness. Este vorba despre Realme Band 2 care, ați ghicit, este succesorul modelului Realme Band (1). Totuși, vine cu un design regândit, ecran mai mare și upgrade-uri substanțiale dacă vorbim despre sănătate și fitness. Toate detaliile despre noul smartband le avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ca un reminder, Realme Band sosea în 2020 și aducea 10 zile de autonomie și un display destul de mic. Realme Band 2 rezolvă aceste neajunsuri, sosind cu un ecran tactil color de 1.4 inch în diagonală. Mai mult aduce a smartwatch, având în vedere că avem o luminozitate de 500 de nits și rezoluție de 320 x 167 pixeli. Vine și cu 50 de Watch face-uri și cu posibilitatea de a crea unele custom folosind smartphone-ul din dotare.

Realme Band 2

O adiție importantă este senzorul SpO2 pentru măsurarea saturației oxigenului din sânge. Există și senzor de puls, pedometru și remindere pentru hidratare și anti sedentarism. Brățara monitorizează și stresul, ciclul menstrual și somnul. Pe partea de fitness bifează 90 de moduri pentru sport, dar doar la nivelul de promisiune. Ele vor sosi treptat, momentan oferind doar 14 activități precum mers în interior sau exterior, yoga, alergat, cricket, baschet, înot și fotbal.

O altă noutate este integrarea Smart AIoT Control prin care vom putea controla produsele IoT/Smart Home marca Realme. Avem parte și de contul media și al camerei smartphone-ului, iar brățara va oferi și predicții meteo și alarme. Corpul lui Realme Band 2 e certificat și rezistă la o adâncime de până la 50 de metri în apă. Autonomia este și ea generoasă, bateria de 204 mAh oferind 12 zile de funcționare continuă.

Vine pe nuanța Space Gray, dar există și o mulțime de brățări pe diferite culori. Prețul său este de doar 35 de euro.