Fitbit Luxe primește randări înainte de lansare; Va fi prima brățară de fitness fabricată din metal a companiei

0
1971
Fitbit Luxe
Fitbit Luxe primește randări înainte de lansare; Va fi prima brățară de fitness fabricată din metal a companiei

Fitbit este unul dintre cele mai apreciate brand-uri de pe piață când vine vorba de purtabile inteligente. Recent compania a fost achiziționată de către Google, iar primul produs lansat în această formulă a fost Fitbit Ace 3, un smartwatch destinat copiilor. Astăzi au apărut randări și detalii despre Fitbit Luxe, o nouă brățară inteligentă ce urmează să debuteze curând. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Informațiile sosesc prin intermediul publicației WinFuture. Cea mai mare diferență dintre Fitbit Luxe și versiunile anterioare de brățări smart este corpul, fabricat de această dată din metal. Nu este clar dacă e vorba despre aluminiu sau oțel, însă aceasta sosește în trei nuanțe: negru, argintiu și auriu.

Fitbit Luxe

Totodată, aflăm că Fitbit Luxe are un ecran OLED și o formă complet nouă față de celelalte brățări de la FitBit. Aparent, în funcție de culoarea corpului, fiecăre brățară va sosi cu o curea diferită. Combinațiile de culori disponibile sunt cunoscute după numele:

  • Black – Corp negru + curea neagră
  • Platinum / Orchid – Corp argintiu + curea roz
  • Soft Gold – corp auriu + curea albă

De asemenea, aflăm că modelul Luxe ar urma să fie unul dintre cele mai scumpe smartband-uri de la Fitbit. Nu cunoaștem momentan detalii despre preț, disponibilitate și nici când va debuta aceasta oficial. Se zvonește că noua brățară ar putea debuta în cadrul unui eveniment peste doar câteva săptămâni.