Amazfit GTR 2 primește o versiune LTE, oferind posibilitatea de a realiza și primi apeluri prin eSIM

0
1951
Amazfit GTR 2
Amazfit GTR 2 primește o versiune LTE, oferind posibilitatea de a realiza și primi apeluri prin eSIM

Purtabilele Amazfit sunt foarte apreciate, inclusiv pe plan local. Spre nemulțumirea fanilor totuși, acestea nu pot realiza sau primi apeluri independent de smartphone. Huami a anunțat astăzi însă modelul Amazfit GTR 2 LTE cu suport eSIM pentru a fi folosit independent de telefon. Avem detalii despre noul smartwatch mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Amazfit GTR 2 LTE păstrează o bună parte din specificațiile modelului de bază. Astfel, el are un ecran AMOLED de 1.39 inch, tactil, cu rezoluție de 454 x 454 pixeli. Carcasa este fabricată din oțel inoxidabil, iar cureaua este din silicon moale, prietenos cu pielea. El oferă peste 90 de moduri pentru sport, dar și senzor SpO2 pentru monitorizarea oxigenului din sânge și pentru monitorizarea somnului.

Amazfit GTR 2

Smartwatch-ul oferă și suport GPS, GLONASS și un senzor pentru măsurarea tensiunii arteriale. În plus, are și certificare 5ATM pentru rezistență la apă și praf de până la 50 de metri. Suportul eSIM se rezumă la asocierea unui număr de telefon ceasului, fiind astfel posibilă abilitatea de a realiza apeluri direct de pe ceas, independent de smartphone. Huami susține că ceasul are o autonomie de 10 zile cu majoritatea funcțiilor activate, ceea ce este impresionant.

Momentan Amazfit GTR 2 LTE este disponibil în Spania și Germania la prețul de 249 euro. În trimestrul al treilea din acest an va fi disponibil internațional.