Fitbit Luxe este cea mai elegantă brățară de fitness; Monitorizează pulsul, stresul și nivelul de oxigen din sânge

0
2823
Fitbit Luxe
Fitbit Luxe este cea mai elegantă brățară de fitness; Monitorizează pulsul, stresul și nivelul de oxigen din sânge

Despre Fitbit Luxe am scris recent, iar după cum era de așteptat, brățara de fitness a debutat astăzi. Aceasta adoptă un design elegant, corpul său fiind construit din metal, iar producătorul oferă o varietate de curele și brățări interschimbabile. Mai jos avem detalii despre dotările sale.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Fitbit spune că este „cel mai elevat tracker al său„, având o carcasă realizată prin injecție de metal. Există și variante din aur și platină, straturile fiind aplicate prin tehnica suflării de vapori. De asemenea, Fitbit pune la dispoziție clienților o mulțime de curele de schimb. Fie că vorbim despre silicon, piele, țesătură sau oțel, acestea au debutat odată cu Fitbit Luxe. Totodată, compania a încheiat un parteneriat cu Gorjana, astfel că există brățări în ediții speciale din aur, dar și o versiune din silicon rezistentă la scufundare la adâncimi mari.

După cum era de așteptat, brățara are un ecran AMOLED în format îngust. Nu are butoane fizice, așa că controlul se realizează prin swipe-uri. Aceasta poate monitoriza pulsul, nivelul de oxigen din sânge și are și pedometru. Într-un regim de utilizare normal autonomia sa ajunge până la 5 zile. Fiind o brățară dedicată preponderent publicului feminim există și un tracker de ciclu menstrual, dar oferă și monitorizarea somnului, stresului și exerciții de respirație. Pe partea de fitness Fitbit a inclus 20 de tipuri de exerciții fizice, brățara detectând chiar tipul de activitate automat.

Fitbit Luxe costă 749 de lei, precomenzile începând din această primăvară. Aceasta include 6 luni de acces gratuit la serviciul Fitbit Premium care ar valora 295 de lei dacă ar fi achiziționat separat.