Razer a lansat căştile de gaming Barracuda X, compatibile cu telefoane, console, PC-uri

0
1011

Razer a lansat în această săptămână o nouă pereche de căşti de gaming, modelul Barracuda X, care poate funcţiona fără probleme şi pe console, pe PC şi pe terminale mobile. Include un transmiţător USB-C la pachet, permiţând aceasta compatibilitate generoasă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Veţi putea conecta acel transmiţător USB-C în portul de încărcare de pe Nintendo Switch pentru a conecta căştile via wireless. Sau veţi face conexiunea cu PS5 folosind portul său frontal USB-C, plus porturile de pe telefoane şi tablete. Există şi un adaptor de la USB-A la USB-C, încât să vă puteţi conecta şi la PCuri sau la dockul Nintendo Switch. Căştile vin cu drivere Razer TriForce de 40 mm şi microfon cardioid detaşabil.

Căştile cântăresc 250 de grame, au răspunsul în frecvenţe de 20 Hz – 20 kHz, impendanţa de 32 Ohm şi vin cu cupe pentru urechi Oval FlowNit cu pernuţe. Au şi spumă cu memorie pe acele cupe şi anulare pasivă a zgomotului. Pe lângă conexiunea USB-C primim şi una pe 3.5 mm analogică. Cablurile oferite la pachet au 1.5 metri lungime, iar dispozitivul vine cu o autonomie de până la 20 de ore. Microfonul este unidirecţional.

Produsul costă 100 de dolari, ceea ce nu e rău deloc.