Fitbit Ace 3 este o brățară smart destinată copiilor; Aduce o autonomie de 8 zile, UI prietenos și funcții pentru un stil de viață sănătos

0
754
Fitbit Ace 3
Fitbit Ace 3 este o brățară smart destinată copiilor; Aduce o autonomie de 8 zile, UI prietenos și funcții pentru un stil de viață sănătos

Nu de mult, Fitbit a fost achiziționat de către Google, iar primul produs lansat după acest demers este o brățară pentru copii. Prin intermediul site-ului nostru soră, mobilissimo.ro, aflăm că Fitbit Ace 3 a debutat recent. Aceasta aduce rezistență sporită și funcții folositoare pentru cei mici. Are un UI prietenos, design colorat și autonomie de până la 8 zile. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Brățara sosește în ideea de a monitoriza activitățile copiilor, dar și somnul pentru ca aceștia să-și formeze un stil de viață sănătos. Având în vedere că cei mici nu pot merge la școală din cauza pandemiei aceștia nu mai au destulă activitate fizică. Astfel, pierd mai mult timp în fața ecranelor. Brățara vine în ajutorul copiilor și îi stimulează să facă cel puțin 60 de minute de activitate pe zi. De asemenea, oferă remindere încât să facă 250 de pași pe oră.

Prin urmare, Fitbit Ace 3 oferă o funcție de sleep tracking, remindere pentru ora de culcare. dar și opțiuni pentru a stabili un program cu o oră constantă de culcare. Funcționează cu un cont special Fitbit Family, iar părinții pot supraveghea copiii în fiecare zi. Avem aici o interfață cu watch face-uri prietenoase, animate, deși monocrome. Există 20 astfel de UI-uri, cât și brățări interschimbabile, inclusiv cu tematică Minions.

 

Fitbit Ace 3 este un dispozitiv gândit pentru copii peste 6 ani. Are un ecran POLED, suport Bluetooth 4.2, corp robust și rezistent, din silicon flexibil. Se poate conecta cu terminale Android și iOS, are accelerometru pe 3 axe și un motoraș pentru vibrații. Poate măsura distanța, caloriile, somnul și oferă chiar insigne și trofee la terminarea anumitor activități. Rezistă la 50 de metri adâncime și poate fi purtată la piscină sau la mare fără niciun fel de problemă. Autonomia este de 8 zile.

Preț și disponibilitate

Noua brățară este disponibilă momentan pe site-ul Fitbit șși la parteneri. Se va livra global începând cu 15 martie la un preț de 80 de euro.