Sonos Roam este o nouă boxă portabilă, cu rezistenţă la apă şi praf, funcţii smart

0
601

Sonos este un nume mare când vine vorba despre difuzoare potente, dar pe piaţa boxelor portabile e încă la început. Astfel după Sonos Move, tocmai a debutat Sonos Roam, o boxă care combină promisiunea unei experienţe acustice de top acasă cu cea a muzicii bombastice la o ieşire la picnic. Marele său atuu este trecerea fără ezitare între WiFi şi Bluetooth în diferite scenarii de utilizare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sonos Roam are 430 de grame, are dimensiunea cam ca a unei sticle de apă de 0.5 litri şi vine cu un design ce aduce cu un Toblerone mai lat. Rezistă la apă şi praf (IP67), are butoane tactile şi se poate încărca de la dock wireless cu tehnologie Qi sau via cablu USB-C. La interior se va conecta la WiFi, pentru a face streaming de la 100+ servicii compatibile. Cum ai ieşit pe uşă, boxa îşi va da seama şi se va conecta automat via Bluetooth la telefonul tău.

Dispozitivul are şi microfoane puternice, care vor capta comenzile tale vocale spre Amazon Alexa sau Google Assistant. Vine cu două amplificatoare Class-H şi o combinaţie de mid-woofer pentru joase şi medii, dar şi tweeter pentru înalte mai bune. Avem şi suport AirPlay 2 şi control via aplicaţie (Sonos S2). Veţi putea utiliza un egalizator cu ajustări pentru bas, treble şi volum. O funcţie nouă şi binevenită este Sound Swap, care îţi permite să transferi sunetul pe cea mai apropiată boxă, cu o atingere de buton.

Poţi conecta şi multiple boxe Sonos alături de Roam, pentru a crea un soi de “Party Mode”. Roam oferă până la 10 ore de autonomie, iar în mod standby ajunge la 10 zile. Atenţie şi la capetele acoperite cu silicon, care rezistă la contacte dure şi permit evitarea apăsărilor accidentale.

Sonos Roam se va găsi în magazine de pe 20 aprilie la preţul de 889 de lei. Va fi disponibil pe 2 nuanţe: Lunar White şi Shadow Black.