Marshall dezvăluie 3 boxe Bluetooth 5.2 cu design clasic: Acton III, Stanmore III, Woburn III

0
3572

Marshall, brand cunoscut pentru amplificatoare de concerte şi amp-uri de chitară a intrat de ceva vreme pe piaţa căştilor audio şi boxelor portabile. În cazul acestora din urmă imită designul amplificatoarelor cu succes pe boxe şi publicul adoră asta. Acum avem 3 noi boxe Bluetooth cu acest design, care tocmai au intrat pe piaţă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

E vorba despre Marshall Acton III, Stanmore III şi Woburn III. Acestea sunt boxe wireless, cu Bluetooth 5.2 şi care vor fi puse în vânzare pe 23 iunie 2022. Toate 3 modelele au design similar cu al predecesorilor, dar şi un proces eco-friendly de producţie. Sunt dotate cu tweetere şi structuri care ghidează undele sonore, pentru o experienţă audio mai expansivă. Tehnologia inovatoare Placement Compensation este cea care scoate aceste speakere în evidenţă.

Ea optimizează profilul de egalizare măsurând suprafeţele reflective din zonă şi modul în care afectează ele sunetul. Apoi face ajustările automate în modul cel mai adecvat. În afară de conectivitatea Bluetooth 5.2, noile boxe Marshall se pot conecta şi via jack audio de 3.5 mm. Ele vin şi cu o funcţie Dynamic Loudness, care oferă un output mai bine echilibrat. Produsele sunt fabricate în proporţie de 70% din plastic reciclat şi material complet vegan.

Până acum se folosea mult PVC, dar Marshall a renunţat la asta. Acton III are un amplificator de 30W pentru woofer şi două amplificatoare de 15W pentru tweetere. Stanmore III este ceva mai mare şi vine cu amplificator de woofer de 50W. Woburn III este flagshipul, cu conectivitate HDMI şi preţ de 579 dolari. Acton III costă 279 dolari şi Stanmore III costă 379 dolari.