Anker Soundcore Select Pro este boxa pe care o poţi lua la piscină, cu putere de 30W

0
1298

Anker e un brand pe care eu îl asociez cu bateriile externe, încărcătoare şi tot soiul de accesorii pentru smartphone. Compania are totuşi în portofoliu şi o serie de boxe portabile destul de atractive, printre care şi Anker Soundcore Select Pro, pe care o detaliem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Soundcore Select Pro este promovată ca o boxă care poate supravieţui unei scufundări în apă. Aflaţi şi că Soundcore este o ramură a celor de la Anker axată strict pe produsele audio. Avem de-a face aici cu un dispozitiv robust, care vine cu certificare IPX7. Oferă şi output de 30W pentru o experienţă audio optimă. Aduce şi tehnologie proprietară BassUp şi o experienţă de party deosebită. BassUp combină două drivere active cu 4 drivere pasive.

Există şi setări de egalizare, care se pot personaliza acustica din aplicaţia Soundcore pentru smartphone. Avem parte şi de un sistem de iluminare LED, care îi oferă extra stil, în special dacă boxa e folosită în medii întunecate. LED-urile integrate se pot sincroniza cu muzica şi cu alte boxe Soundcore. Acest produs Anker oferă 16 ore de autonomie în regim de playback audio, folosind o baterie de 6700 mAh. Puteţi încărca boxa prin portul USB-C şi vine şi cu funcţi de power bank.

Costă în jur de 100 de euro şi o aşteptăm şi în Europa.