Kingston a lansat SSD-ul FURY Renegade, cu interfață PCIe 4.0 NVMe

0
1189
FURY Renegade
Kingston a lansat SSD-ul FURY Renegade, cu interfață PCIe 4.0 NVMe

Kingston a anunțat astăzi un SSD de ultimă generație, cu interfață PCIe 4.0 NVMe M.2, dedicat pasionaților de gaming. Kingston Fury Renegade va oferi performanța necesară oricărui jucător, sosind cu un controller Gen 4×4 și memorii 3D TLC NAND de capacitate mare. Detalii despre noul SSD avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Lățimea de bandă disponibilă este maximizată în cazul lui Kingston FURY datorită interfeței PCIe 4.0. El poate atinge viteze de până la 7000 MB/s atât la citire, cât și la scriere și până la 1 000 000 de IOPS. Oferă astfel o consistență și o experiență excepțională în timpul sesiunilor de gaming.

SSD-ul este optimizat pentru a reduce timpii de încărcare al jocurilor și al aplicațiilor. Aduce astfel o creștere generală a performanței sistemelor. De asemenea, sosește în capacități generoase, de până la 4TB. Utilizatorii au astfel parte de suficient spațiu de stocare pentru a găzdui o mulțime de jocuri și fișiere multimedia.

FURY Renegade

Pe lângă vitezele excelent, Kingston FURY Renegade combină formatul M.2 cu un radiator avansat cu profil redus. Acesta este realizat din aluminiu și grafen și menține o temperatură optimă în timpul utilizării intense. Poate fi astfel integrat în cele mai înguste carcase pentru PC și în cele mai subțiri laptopuri de gaming.

Tony Hollingsbee, SSD Business Manager, Kingston EMEA, a declarat:

SSD-ul Kingston FURY Renegade împinge limitele tehnologiei PCIe Gen4 pentru a oferi utilizatorilor o stocare de înaltă performanță necesară pentru a-și îmbunătăți configurația și experiența de gaming. Utilizatorii pot combina SSD-ul Kingston FURY Renegade cu gama de memorii RAM Kingston FURY, obţinând astfel echipa perfect capabilă să ofere performanţe de top.”

Kingston FURY Renegade va fi disponibil în capacități de 500GB, 1TB, 2TB sau 4TB de stocare. Totodată, vine cu 5 ani garanție și suport tehnic gratuit. Mai multe detalii despre SSD aveți aici!