Memoriile Kingston FURY DDR5 oferă un potenţial excelent de overclocking

0
2973

Kingston anunţă lansarea memoriilor Kingston FURY Renegade DDR5 şi Kingston FURY Renegade DDR5 RGB. Acestea sunt gândite pentru a maximiza performanţa sistemului, având un potenţial extrem de overclocking. Avem detalii despre aceste componente mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Kingston FURY Renegade DDR5 împinge performanţa platformelor DDR5 de ultimă generaţie la extrem. Oferă un modul ultra rapid de 6400 MT/s şi latenţă CL2. Noile memorii sunt construite folosind componente premium optimizate de ingineri. Ele sunt testate riguros pentru compatibilitatea cu plăcile de baza de top din industrie. Există certificare Intel XMP 3.0, iar produsul este susţinut de teste de viteză efectuate 100% în fabrică.

Kingston FURY Renegade DDR5 oferă un radiator nou din aluminiu, cu un design pe negru şi argintiu, dar şi un sistem nou de iluminare RGB cu LED-uri dinamice, care completează aspectul celor mai noi calculatoare din industrie. Cu ajutorul lui Kingstom FURY CTRL puteţi alege 16 efecte de iluminare RGB personalizabile, având la bază tehnologia patentată Kingston Fury Infrared Sync. Memoriile sunt ideale pentru gaming, creatori de conţinut şi overclocking extrem.

Kingston FURY Renegade DDR5 şi Kingston FURY DDR5 RGB sunt disponibile în module individuale de 16 GB şi kit-uri de 32 GB cu viteze de până la 6400MT/s şi latenţe scăzute până la CL32. Noile module beneficiază de fiabilitatea Kingston şi de garanţie pe viaţă. Potenţialul de overclocking este maxim, iar DDR5 a intrat într-o nouă eră a overclock-ului, cu proces mai uşor de realizat şi mai stabil în utilizare decât generaţiile trecute.

One Die ECC oferă o mai bună anduranţă, iar PMIC-ul integrat echilibrează puterea atunci când este nevoie. Două subcanale independente pe 32 biţi oferă creşteri substanţiale ale eficienţei datelor pentru procesoarele multi core.