Razer Stream Controller face munca streamerilor pe Twitch şi YouTube mai uşoară

0
3320

Razer a lansat un nou gadget care face munca streamerilor pe YouTube şi Twitch ceva mai uşoară. E vorba despre Razer Stream Controller, o soluţie care uşurează crearea de conţinut, oferind de asemenea acces facil la resursele folosite de streameri.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest Controller e gândit pentru multitasking şi acces rapid la shortcut-uri legate de stream-ul respectiv, de la un Like, la comutarea între aplicaţii, schimbări legate de volum, mute la microfon şi multe altele. Integrează 12 butoane de tip switchblade, 6 comutatoare analogice tactile şi 8 butoane programabile. Ele vă permit să personalizaţi stream-urile live. Cele 12 taste haptice de tip switchblade se pot asocia cu un număr infinit de comenzi, inclusiv de tip Macro.

Asta în vreme ce pictogramele personalizabile asigură o navigare vizuală intuitivă. Acest produs este bazat pe Loupedeck şi aproape fiecare aspect al său este personalizabil, utilizatorii putând seta inclusiv nivelul de răspuns tactil preferat. Cele 6 comutatoare tactile analogice oferă posibilitatea de a ajusta volumul conţinuturilor audio în timp real, administrând canalele audio mai eficient. Sunt şi 8 butoane programbile ce permit schimbarea itnre spaţii de lucru, cu set de comenzi pentru fiecare.

Utilizarea lui Razer Stream Controller nu se încheie odată cu live-ul. Puteţi să îl folosiţi şi pentru editarea de după live, cu 8 butoane programabile pentru comenzile folosite. Le puteţi personaliza cu drag and drop, iar comenzile se găsesc în noul Marketplace, care include pluginuri, profiluri şi pachete de pictograme. Produsul costă 269.99 euro şi va fi disponibil la sfârşitul lui 2022.