Noul trailer pentru serialul ce precedă Game of Thrones este aici! House of the Dragon debutează pe 21 august pe HBO Max

0
3445
Game of Thrones

Știm de multă vreme faptul că ni se pregătea un serial prequel pentru hitul Game of Thrones. Avem campania de teasing în toi, iar serialul cel nou se numește House of the Dragon. Debutul este programat pentru data de 21 august, iar mai jos avem un nou trailer video, unul spectaculos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest trailer video include mulți dragoni și mulți Targaryeni cu părul alb specific. Așa cum menționam și mai sus, premiera va avea loc pe data de 21 august și va putea fi urmărită pe HBO Max în regim de streaming video.

Cât despre scenariu, acest spinoff este plasat cu 200 de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones. Seria este bazată pe nuvela The Dying of the Dragons a lui George R.R. Martin din cartea Fire & Blood ce datează din 2018.

Ca distribuție, îl avem pe Matt Smith în rolul prințului Daemon Targaryen. Emma D’Arcy este rivala sa, prințesa Rhaenyra Targaryen. Trailerul are 2:50 minute pline de acțiune în care putem descoperi și câteva dintre personaje, iar dragonii sunt peste tot.

HBO a creat și o aplicație AR în care îți poți crește propriul dragon. Se găsește pe Android sau iOS. Trailerul cel nou pentru House of the Dragon a adunat într-o zi 8.5 milioane de vizualizări.