Samsung a lansat un monitor mare cât un TV, cu refresh rate de 165 Hz: Odyssey Ark are 139 cm

0
2792

Samsung a lansat în ultima săptămână un monitor curbat de gaming care ar face televizoarele geloase. Se numeşte Samsung Odyssey Ark, are o diagonală de 139 cm şi vine cu rezoluţie 4K şi refresh rate de 165 Hz, fiind clar gândit pentru gamingul competitiv.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aduce şi un timp de răspuns de 1 ms şi are un preţ pe măsură, pe care îl aflaţi mai jos. Acest monitor a fost dezvăluit la CES, dar acum apare cu toate detaliile. Evident, având în vedere că e un produs premium, e înţesat cu bunătăţi. Are un panou Quantum Mini LED cu o curbură de 1000R. Oferă o rezoluţie 4K şi suport HDR10+, alături de refresh rate-ul de 165 Hz şi timpul de răspuns de 1 ms. În plus suporta AMD FreeSync Premium Pro şi VRR.

VRR elimină fenomenul de screen tearing şi păstrează o imagine clară şi fără artefacte când te joci. Mai impresionant e faptul că acest monitor integrează şi 6 difuzoare, câte unul în fiecare colţ şi două woofere jos. În plus, poate fi rotit la 90 de grade, încât curbura sa să vină deasupra capului tău într-un mod Cockpit ce imită experienţa dintr-un avion de luptă. Cei care au de gând să se ocupe şi cu productivitatea au la dispoziţie modul Multi View, care permite redimensionarea conţinutului şi mutarea sa pe ecran, dar şi deschiderea a 3 aplicaţii simultan.

Monitorul mai vine şi cu Samsung Gaming Hub, platformă ce oferă acces la aplicaţiile de game streaming NVIDIA GeForce NOW şi Xbox Cloud Gaming, plus Stadia.

Produsul costă 3500 de dolari şi va fi disponibil din luna septembrie.