House of the Dragon – serialul spinoff din Game of Thrones are premiera pe 21 august

0
2414
House of the Dragon

Fanii serialului Game of Thrones primeau o veste bună în 2019. Mă refer aici la anunțul serialului spinoff numit House of the Dragon. Au trecut ani buni de atunci și abia acum vorbim despre o dată de lansare bătută în cuie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

HBO a dezvăluit că acest prequel are premiera programată pe 21 august. Va fi disponibil pe HBO și HBO Max iar teaser-ul ne aduce în prim plan un ou de dragon, deci vom avea și bestii în serial.

House of the Dragon

House of the Dragon este bazat pe cartea lui George R.R. Martin din 2019 numită Fire and Blood. Vom descoperi casa Targaryen cu 200 ani înainte de evenimentele din Game of Thrones și poate o vedem pe stră-stră-bunica lui Daenerys.Trebuie spus că am avut un teaser trailer în octombrie 2021, la 2 ani de la anunț.

În perioada următoare avem și alte seriale la fel de interesante. Un exemplu este The Lord of the Rings: The Rings of Power. Apropo, azi pe 31 martie este ultima zi în care mai poți profita de oferta specială de lansare HBO Max. Astfel plătești doar 3.3 euro în loc de 4.99 euro cât va fi tariful de mâine.

Poți urmări noul serial spinoff GoT și te poți abona de aici!