Prezentare ASUS ExpertCenter E5 AiO 24: minimalismul sporește profesionalismul

0
1805
ASUS ExpertCenter E5

Lumea ternă a afacerilor este o temă deseori uzitată pentru a descrie dispozitive cu un design banal și neinspirat. Dar lumea reală a business-ului include o mulțime de dispozitive cu un design atent studiat și funcționalități optimizate pentru facilitarea fluxurilor de lucru.  În acest articol veți face cunoștință cu ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 (E5402), care este un PC-uri All-in-One pregătit pentru mediile de lucru enterprise.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vine cu o nouă mentalitate adecvată afacerilor moderne, fuzionând la perfecție productivitatea ridicată și experiențele îmbunătățite pentru utilizatori. Cum ar fi dacă angajatorul tău ți-ar face o surpriză și într-o dimineață ai găsi unul pe birou, legat cu o mare fundă roșie? Pai, să vedem…

Primele impresii contează

ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 vine cu un superb ecran de 23,8 inchi, cu margini NanoEdge incredibil de subțiri de 2,5 mm pe marginile lor externe, pentru a oferi un raport ecran/corp de până la 84%. Asta înseamnă că obții cea mai mare suprafață de afișare pentru o cantitate minimă de volum al carcasei. Totul cu dimensiuni minime ale corpului. Ecranul suportă o luminozitate de 250 de niți, un gamut de culoare sRGB de 100% și unghiuri de vizualizare de 178 de grade, care îți vor oferi o experiență vizuală superioară.

ASUS ExpertCenter E5

Designul este completat de un stand ergonomic, care permite înclinarea la +15° ~ -22°, rotirea la +45° ~ -45°. Oferă și pivotare la +90° și ajustarea înălțimii la 0~150 mm. Așa că nu va fi deloc dificil să-ți găsești poziția de lucru perfectă pentru tine. Fie că stai la birou, fie că stai în picioare pentru a servi clienții, vei avea întotdeauna cea mai bună vizualizare a ecranului. În plus, ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 este compatibil cu standardul VESA, așa că se poate monta fără probleme și pe perete.

Hardware ASUS ExpertCenter E5 AiO 24

În ciuda profilului subțire al carcasei, ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 se laudă cu un set de componente puternice. Ele pot fi configurate pentru a satisface cerințele specifice de performanță, securitate și buget ale clienților. E5 AiO 24 este primul AiO din lume echipat cu procesoare desktop Intel Core din generația a 11-a, cu design al arhitecturii Tiger Lake pe 10 nm. Se oferă performanțe de calcul mai bune decât era posibil până acum.

ASUS ExpertCenter E5

Procesorul Intel Core I5-11500B, cu 6 nuclee și 12 fire de execuție, este tactat la 4,6 GHz. Are un cache de 12 MB. Astfel revoluționează fluxurile de lucru creative moderne cu accelerarea Intel Deep Learning Boost AI. Avem și tehnologia de codificare și decodificare media AV1. În plus, sistemul integrează cea mai recentă tehnologie Wi-Fi de cea mai mare viteză. Apare și noua tehnologie Thunderbolt 4 pentru conectarea la periferice și monitoare externe și la un spațiu de stocare extins.

ASUS ExpertCenter E5

ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 dispune de două sloturi SSD M.2 încorporate, care pot suporta ambele un SSD PCIe 3.0 NVMe și o configurație RAID 0/1. În plus, este prevăzut și spațiu pentru o unitate SATA 6 Gbps de 2,5 inchi. Se poate folosi un HDD SATA de 2,5 inchi cu o capacitate maximă de 2 TB. Opțional poți face upgrade la o capacitate mai mare în viitor.

ASUS ExpertCenter E5

Opțional, sistemul dispune și de un modul wireless Wi-Fi 6E. Suportă astfel noua bandă de 6 GHz, ce include 1200 MHz de spectru de frecvențe nou contiguu (mai mult de dublu față de 5 GHz). Modulul wireless Wi-Fi 6E permite o mai mare flexibilitate a rețelei. Avem descărcări mai rapide, partajare și backup-uri. Bifăm și o latență redusă și o fiabilitate îmbunătățită.

Utilizatorii pot deschide cu ușurință capacul din spate. Astfel pot înlocui sau actualiza rapid memoria, SSD-urile și dispozitivele HDD de 2,5 inchi.

Cea mai bună soluție de conferință video

Pentru cei care călătoresc în interes de afaceri și pentru alți angajați aflați la distanță, conferințele la distanță sunt din ce în ce mai frecvente. Calitatea vocii este importantă pentru eficiență și o comunicare clară, astfel că seria ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 dispune de ASUS AI Noise-Canceling Audio, care asigură că utilizatorii pot auzi și pot fi auziți clar în orice scenariu. Pagina funcției AI Noise-Canceling Mic permite utilizatorului să selecteze unul dintre cele patru moduri: Normal, Basic, Single presenter sau Multi-prezentator. Funcția AI Noise-Canceling Speaker filtrează toate zgomotele ambientale, cu excepția vocilor umane. Astfel utilizatorii pot auzi și înregistra mai clar – chiar dacă există zgomot de fond.

ASUS ExpertCenter E5

O altă dotare indispensabilă pentru videoconferințe este camera web. Sistemul dispune de două opțiuni pentru camera încorporată. Una este o cameră cu o rezoluție de 12 megapixeli și iluminare bine echilibrată. Aceasta poate capta imagini detaliate și îmbunătăți claritatea și calitatea vizuală pentru conferințe video superioare. Cealaltă este o cameră cu infraroșu care acceptă autentificarea facială.

Permite utilizatorului să aibă o soluție de autentificare rapidă și sigură. Pentru a ajuta la lucrul la distanță și la videoconferințe, avem două taste de comandă rapidă la tastatura inclusă a lui ASUS ExpertCenter E5 AiO. Sunt folosite pentru muting și activarea funcției AI noise-canceling.

Conectivitate bogată ASUS ExpertCenter E5

Pe panoul dorsal, ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 oferă două porturi USB 3.2 Gen 2 Type-A, două porturi USB 2.0 Type-A, un port LAN gigabit RJ-45, un port HDMI de dimensiuni normale și un port DisplayPort pentru ieșire video. În plus, utilizatorul poate alege să înlocuiască DisplayPort cu un port RS232 pentru conectarea dispozitivelor de afaceri. Partea stângă a modelului ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 oferă un port ThunderboltTM 4 USB-C, un port USB 3.2 Gen 2 Type-A, o ieșire HDMI și o mufă audio combo de 3,5 mm.

ASUS ExpertCenter E5

Partea dreaptă a modelului ExpertCenter E5 dispune, de spațiu pentru o unitate de disc optic opțională. Portul Thunderbolt 4 conectează computerele la date, video și alimentare cu un singur cablu. Oferă o experiență rapidă și consistentă pentru muncă și divertisment. O soluție I/O versatilă, tehnologia Thunderbolt 4 permite o conexiune de 40 Gb/s pentru date și video.

În concluzie…

În pofida dimensiunilor compacte, sistemul oferă o pleiadă de opțiuni utile în orice situație din mediul de afaceri. Poate fi folosit și acasă dacă nu joci jocuri video de ultimă generație. Relativ ușor de transportat, este o opțiune viabilă și pentru utilizatori care călătoresc. Pentru cei care au nevoie la destinație de un sistem perfect echipat pentru lucru.

ASUS ExpertCenter E5

Asta grație dotărilor opționale disponibile sub forma unor periferice de intrare și a conectivității wireless. Este o adevărată stație de lucru mobilă, superioară laptopurilor prin diagonala ecranului și posibilității de a o folosi cu tastatura și mouse-ul tău preferate. Spor la lucru!

Prețuri:

  • Intel® Core™ i5-11500B pana la 4.60 GHz, Tiger Lake, 23.8″, Full HD, 8GB DDR4, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics, Windows 11 Home: 4699.99 lei
  • Intel® Core™ i7-11700B 3.20 GHz, Tiger Lake, 23.8″, FHD, 8GB DDR4, 512GB SSD, UHD Graphics, no OS: 5299.99 lei