PREVIEW ASUS ExpertBook B5 Flip: funcționalitatea întâlnește atractivitatea

0
2062
ASUS ExpertBook B5 Flip:

Orice strategie de business are un element important și anume impresia pe care o lași clienților sau partenerilor. De regulă, oamenii de afaceri proiectează o imagine profesională prin intermediul vestimentației. Se poate face și prin intermediul laptop-ului pe care îl folosesc, iar ASUS ExpertBook B5 Flip este excelent pentru așa ceva.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vorbim despre un laptop proiectat pentru afaceri stilate, cu carcasă prelucrată cu precizie și greutate de numai 1,38 kg. Are ecran rabatabil la 360°, care oferă o flexibilitate supremă. Îi descoperim secretele mai jos.

Design versatil

Avem o carcasa compactă iar autonomia bateriei care poate rezista o zi întreagă de lucru. Apar și tehnologii de ultimă oră încorporate care îmbunătățesc net eficiența muncii, în special în regim de mobilitate. Includem aici procesorul Intel, tehnologia de atenuare a zgomotului asistată de AI. Cât și suportul pentru RAID cu două SSD-uri și ASUS NumberPad. În mare acest laptop are tot ce poate avea cineva din mediul de business pentru protecția confidențialității și a datelor de business. Aduce inclusiv un cititor de amprente încorporat și un chip TPM 2.0.

Designul este arma secretă a acestui laptop, facilitând o mulțime de scenarii de utilizare. Balamaua rabatabilă la 360° oferă cea mai bună flexibilitate. Astfel permite utilizarea în modurile cort sau tabletă, sau, rabatat la 180°. Așadar laptopul devine un instrument perfect pentru lucrul în colaborare cu colegii, pentru partajarea de conținut sau pentru prezentări destinate clienților. Balamaua ASUS ErgoLift înclină automat tastatura în poziția cea mai confortabilă de tastare.

ASUS ExpertBook B5 Flip

De asemenea, dispune de taste cu spațiere largă și cursă lungă, care oferă un feedback tactil receptiv pentru o tastare mai precisă. Ecranul tactil poate fi operat cu ajutorul stylus-ului, care are un locaș special, încorporat în ExpertBook B5 Flip. Vei putea astfel să iei notițe, desena sau marca diverse secțiuni din documente. Acest accesoriu are încărcare rapidă. Doar 15 secunde de alimentare îți aduc 45 minute autonomie.

Toate sarcinile rezolvate fără efort

ExpertBook B5 Flip este echipat cu un procesor Intel Core i7 de generația a 11-a cu grafica integrată Iris® Xe. Oferă conectivitate super-rapidă WiFi 6E. Bateria lui ExpertBook B5 Flip va rezista fără probleme pe parcursul unei întregi zile de lucru sau pe durata unui zbor pe distanța lungă.

ASUS ExpertBook B5 Flip:

Autonomia anunțată de producător este de 10 ore la o singură încărcare, fiind ajutată de tehnologia Panel Self-Refresh. Există și aici încărcare rapidă permite alimentarea la până la 50% din capacitate în doar 39 de minute. Ecranul tacticl este tratat anti-reflexii, astfel că îl poți folosi și la exterior. În materie de protecția ochilor, avem aici certificare TÜV Rheinland.

Conectivitate fără compromisuri

ASUS ExpertBook B5 Flip:

ASUS ExpertBook B5 Flip dispune de o varietate de porturi, incluzând revoluționarul Thunderbolt 4. Acesta oferă viteze de transfer al datelor de 40 Gbps, ieșire pentru ecrane externe 4K și încărcare rapidă. Ai și ieșire HDMI, cititor de carduri microSD și un port de rețea Ethernet RJ45.

ASUS ExpertBook B5 Flip:

Cu WiFi 6E încorporat, ExpertBook B5 Flip oferă viteze de transfer de trei ori mai rapide decât WiFi 5. Astfel îți oferă partajare de fișiere, backup-uri și actualizări la viteze incredibile.

Fiabilitate excepțională

ASUS ExpertBook B5 Flip a fost proiectat să îndeplinească și să depășească standardele exigente ale industriei, inclusiv rigurosul standard militar american MIL-STD 810H. A fost construit pentru a supraviețui tuturor situațiilor extreme, de la temperaturi de îngheț. Rezistă și căldura arzătoare a furtunilor din deșert și la șocuri, mici lovituri de zi cu zi.

ExpertBook B5 Flip a fost supus în prealabil unor teste interne stricte, inclusiv teste de presiune pe panou, teste de șocuri și de cădere, pentru a se asigura o durabilitate serioasă.

Simplificarea proceselor de afaceri

La pachet avem și soluțiile de management ASUS care ajută la eficientizarea sarcinilor de rutină. Acestea permit personalului IT să controleze și să administreze de la distanță activele companiei, economisind timp și bani. Business Manager oferă un set de utilitare pentru efectuarea sarcinilor de întreținere și optimizare de rutină. Opționalul ASUS Control Center este o suită software de management IT centralizat care permite gestionarea de la distanță prin intermediul unei interfețe bazate pe web.

O modalitate simplă de accesare a aplicațiilor ASUS este MyASUS, cu funcționalitate Link to MyASUS. Se oferă astfel integrare cu dispozitivele mobile și astfel se sporește productivitatea și multitasking-ul. Poți transfera rapid și wireless fișiere sau să controlezi telefonul de pe PC. De asemenea, telefonul poate fi utilizat pentru a accesa de la distanță fișiere locale stocate pe PC. Sau poți folosi telefonul ca ecran secundar.

ASUS ExpertBook B5 Flip este unul dintre cele mai flexibile laptopuri concepute pentru mediul de business. Configurația robustă și designul său funcțional permite o varietate de scenarii de utilizare. Este un laptop nu doar pentru muncă, ci și pentru divertisment. Poate fi viitorul tău laptop multi-funcțional și versatil.

Prețuri:

  • B5302FEA, FHD Touch, Procesor Intel® Core™ i5-1135G7 (8M Cache, up to 4.20 GHz), 16GB DDR4, 2x 512GB SSD, Intel Iris Xe, No OS, Star Black: 4335 lei
  • B5302FEA, FHD Touch, Procesor Intel® Core™ i7-1165G7 (12M Cache, up to 4.70 GHz, with IPU), 16GB DDR4, 512GB SSD, Intel Iris Xe, Win 10 Pro, Star Black: 5544 lei
  • B5302FEA, FHD Touch, Procesor Intel® Core™ i7-1165G7 (12M Cache, up to 4.70 GHz, with IPU), 32GB DDR4, 1TB SSD, Intel Iris Xe, Win 10 Pro, Star Black: 6247 lei