PREVIEW: ASUS ExpertBook B3 Flip se asortează instantaneu intereselor tale

0
1996

Vrei un laptop convertibil care oferă tot ce este mai bun, atât din lumea productivității, cât și din lumile portabilității și divertismentului? ASUS ExpertBook B3 Flip (B3402FEA) are toate șansele să acopere fără probleme orice scenariu de utilizare la care te-ai putea gândi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Prin simpla rabatere a ecranului la diverse unghiuri, mergând până la rabatarea completă la 360 de grade, când devine tabletă, acest laptop poate trece instantaneu de la sobrietatea caracteristică unui mediu de business, când îl folosești în modul clapetă, la exuberanța multimedia extremă, atunci când devine centrul atracției în format cort.

Ecranul lui B3 Flip poate fi rabat complet, grație ingenioasei balamale exclusive 360°. Ea permite poziționarea stabilă a ecranului la orice unghi, oferind și o durabilitate de invidiat, testată cu peste 30.000 de cicluri închidere/deschidere, ceea ce reprezintă de peste două ori mai mult decât în cazul testelor efectuate de regulă pe laptopurile normale. Designul lui B3 Flip are drept elemente caracteristice teșiturile distincte pe colțuri, care îi conferă o notă de eleganță. Finisajul Star Black, inspirat de stelele de pe cerul nocturn. Are nuanțe de roșu și verde, care apar în funcție de modul în care lumina îi lovește suprafața.

Asus ExpertBook B3 Flip

ASUS ExpertBook B3 Flip dispune de un ecran tactil 4K 16:9 de 14 inchi, care suportă o rezoluție de 1920 x 1080 și oferă un gamut sRGB de până la 100%. În plus, este certificat
TÜV Rheinland pentru emisii reduse de lumină albastră nocivă și imagini fără pâlpâiri. Îți va proteja ochii în sesiunile lungi de lucru sau distracție.

Hardware

Dotarea hardware robustă include până la 48 GB de memorie RAM de mare viteză și până la 1 TBx2 SSD-uri M.2 PCIe 3.0 NVMe. Procesoarele Intel Core de a 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe oferă performanțe de calcul și mobilitate superioare și revoluționează fluxurile de lucru creative moderne cu accelerarea Intel Deep Learning Boost AI și tehnologia de codificare și decodificare media AV1.

Asus ExpertBook B3 Flip

Laptopul stă foarte bine și pe partea de conectică. Oferă cea mai recentă tehnologie Wi-Fi 6, de cea mai mare viteză. Are și noua tehnologie Thunderbolt 4 pentru a te conecta la un univers de periferice și a obține. Totul cu un singur cablu. În plus, ai un port HDMI 2.0 de dimensiuni normale, care suportă ieșire video 4K. Apare și un port USB 3.2 Gen 2 Type-A și o mufă audio combo de 3,5 mm. B3 Flip mai are și un port LAN gigabit RJ-45 cu adresă MAC fizică, care nu numai că este ușor de conectat la rețele Ethernet cu fir, dar permite și întreprinderilor să gestioneze cu ușurință laptopul.

Asus ExpertBook B3 Flip

Bateria de 50 de wați-oră asigură o autonomie de până la 9 ore (versiunea Energy-efficient Panel). Permite astfel utilizatorilor să lucreze mai mult timp cu o singură încărcare. În plus, funcția de încărcare rapidă încarcă bateria de la 1% la 60% în doar 36 de minute. Stiloul lui B3 Flip suportă 4096 niveluri de sensibilitate la presiune. Se încarcă automat când este introdus în locașul său. Corpul stiloului este fabricat din aliaj de aluminiu cu un finisaj mat și oxidare anodică. Stiloul suportă, de asemenea, funcția de încărcare rapidă; acesta poate fi utilizat timp de 45 de minute cu o încărcare de numai 15 secunde.

ASUS ExpertBook Flip B3 dispune de două camere: una este o cameră web standard cu un scut de confidențialitate. Cealaltă este o cameră specială opțională, orientată spre lume, care îți oferă o modalitate cu totul nouă de a-ți explora creativitatea. Camera web standard suportă rezoluția HD. Are un scut care se glisează pur și simplu peste ea pentru a asigura confidențialitatea personală și profesională.

Galerie foto Asus ExpertBook B3 Flip

ASUS ExpertBook B3 Flip dispune de o tehnologie inovatoare de reducere a zgomotului 3D (3DNR) pe camera web, care elimină până la 23% din zgomotul de imagine aleatoriu care afectează în mod natural orice cameră foto, în special în condiții de iluminare slabă – îmbunătățind semnificativ calitatea imaginii fără a compromite expunerea sau nivelul de detalii.

Un element inedit al ofertei ASUS este noul strat special antibacterian cu ioni de argint cu care a fost tratată tastatura, suportul pentru palmă și zona touchpad-ului. Atunci când ionii de argint întâlnesc bacteriile, aceștia se vor combina cu ionii negativi din bacterii.  Distrugând astfel structura membranei celulare sau a peretelui celular bacterian, astfel încât acestea nu se pot propaga. Acest design a trecut, de asemenea, de certificarea testului ISO22196, cu un efect antibacterian de până la 99%.

B3 Flip nu oferă doar un set consistent de funcții hardware și un design utilitar ingenios. Ai toate aceste lucruri într-un format cu o portabilitate deosebită. Asta înseamnă că poți lucra oriunde și oricând și același lucru este valabil și pentru distracție. Îl găsești aici!