Rockstar Games grăbește dezvoltarea jocului Grand Theft Auto VI și anulează proiectele remaster Red Dead Redemption și GTV IV

0
3334
Grand Theft Auto VI

A trecut ceva timp de la ultima știre despre Grand Theft Auto VI, dar iată că astăzi fanii primesc noutăți. Așa cum spune și titlul postării de față, Rockstar Games se concentrează în totalitate asupra acestui joc, anulând celelalte proiecte la care se lucra. Vorbim despre ediții remaster de Red Dead Redemption și Grand Theft Auto IV.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vestea de față sosește prin intermediul unui material publicat de Kotaku.com. Acesta este un site popular în lumea leak-urilor de gaming și ne confirmă pe această cale zvonurile recente. Rockstar Games este 100% dedicată acum dezvoltării jocului GTA 6.

Totodată s-a luat decizia de anulare a jocurilor remaster GTA 4 și Red Dead Redemption, echipele de dezvoltatorii dedicate acestor titluri fiind mutate pentru a ajuta la dezvoltarea lui Grand Theft Auto 6. R* Games vrea să șteargă cu buretele eșecurile GTA Trilogy și grăbește astfel dezvoltarea noului titlu din serie.

Toată energia și resursele sunt îndreptate către GTA 6, un joc despre care informațiile sunt puține momentan. Cu speranțe mari, poate că vom vedea un trailer spre final de an.  Vă amintesc faptul că Grand Theft Auto VI a fost confirmat la început de februarie 2022. Debutul ar putea avea loc între 1 aprilie 2023 – 31 martie 2023, asta dacă nu apar piedici în calea dezvoltării.