God of War Ragnarok primeşte în sfârşit o dată de lansare şi un trailer nou

0
3130

După câteva teasere şi un trailer care a aprins imaginaţia multora, PlayStation Studios a dezvăluit în sfârşit data de lansare a jocului God of War: Ragnarok. Titlul va sosi pe 9 noiembrie 2022 şi azi vedem şi un trailer complet nou, în care Kratos şi Atreus se luptă cu un roi de inamici.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În ultimele luni am auzit 2 teorii: că Ragnarok ar fi amânat până în 2023 sau că ar debuta fix pe 31 decembrie 2022. Am aflat şi că eroii vor călători spre noi tărâmuri şi vor încerca să prevină apocalipsa, adică Ragnarok. Santa Monica Studios a lansat şi un videoclip de unboxing pentru Collector’s Edition, care include o figurină de 30 de centimetri cu ciocanul lui Thor, Mjolnir. În unboxing îl găsim şi pe actorul Ryan Hurt, care îi dă vocea şi personalitatea lui Thor în joc.

Îl ştim pe Ryan din serialul “Sons of Anarchy” în rolul lui Opie Winston. Odin va fi “jucat” de Richard Schiff, pe care îl ştim din “The West Wing”. Ultimul joc God of War a apărut în 2018, iar pe atunci Atreus era un prepuber enervant, care de abia se familiariza cu luptele. Acum îl găsim maturizat, în plină adolescenţă şi descoperind cine este de fapt. Cei care au terminat primul joc ştiu că el este de fapt Loki, zeul haosului la nordici.

Nu uitaţi că noul God of War va avea şi o versiune de PlayStation 4, nu doar una de PS5. Prima va costa 60 de dolari, a doua de 70 de dolari şi dacă prindeţi Launch Edition primiţi o armură Risen Snow şi multe cosmetice pentru Kratos şi Atreus. Ediţia specială, numită Jotnar Edition aduce şi un set de zaruri, o replică a ciocanului lui Thor plus multe alte goodies, precum un vinil cu coloana sonoră a jocului.