Dacia Duster 2022 primește o variantă pick-up care arată neașteptat de bine, un nou proiect Romturingia SRL

0
4244
Dacia Duster 2022

La scurt timp de la anunțul Dacia cu privire la migrarea către noul logo pe toate modelele, iată că mai avem ceva proaspăt. Este Dacia Duster 2022, în varianta pick-up care arată într-un mare fel. Nu este un model de serie, momentan, iar mai jos avem extra detalii.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Trebuie spus că Dacia Duster-ul pick-up există și a fost lansat în 2020, la prețul de 22500 euro. Acum aruncăm o privire asupra variantei actualizate, bazată pe modelul facelift din 2022. În spatele proiectului se află cei de la Romturingia SRL, un carosier din Câmpulung Muscel.

Dacia Duster 2022

Dacă numele vă sună cunoscut, asta se întâmplă pentru că Romturingia a mai creat și alte modele Dacia inedite. Un exemplu este un Duster cu șenile pentru pompieri. Pe listă se mai află și variante Duster cu amenajări speciale, ba chiar și un model cu dublă cabină, sau altul cu Hard Top.

Dacia Duster 2022

Acum apare pickup-ul 2022 care arată neașteptat de bine și care vine în varianta 4WD. Automobilul a fost prezentat publicului recent în cadrul Salonul Student Auto. Acesta a fost organizat de Facultatea de Mecanică și Tehnologie, Universitatea din Pitești. Avem o nuanță de culoare îndrăzneață și elemente specifice modelelor pickup, iar acesta are mari șanse să devină model de serie pe viitor.

Primul Duster pick-up a fost lansat doar pe anumite piețe, nu și în România, asta din cauza cererii mici și volumului redus de producție. Cei interesați pot apela la Romturingia SRL dacă vor un Duster mai special. Detalii aveți aici!