ViewSonic anunță ColorPro VP2786-4K – Monitor special conceput pentru fotografi, videografi și creatori de conținut

0
3034
ViewSonic
ViewSonic anunță ColorPro VP2786-4K - Monitor special conceput pentru fotografi, videografi și creatori de conținut

ViewSonic Corp., furnizor global de soluții grafice, a anunțat recent lansarea unui nou monitor profesional certificat Fogra. Se numește ColorPro VP2786-4K și este conceput special pentru fotografi, videografi și creatori de conținut. Poate reda 100% din spectrul de culori Adobe RGB, oferind o reproducere fidelă a nuanțelor atât pentru mediile digitale, cât si pentru cele de imprimare. Detalii despre acest monitor avem în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Monitorul aduce un panou IPS Nano cu refresh rate de 165Hz și rezoluție 4K. Are 27 inch în diagonală și poate reda în proporție de 98% culorile din spectrul DCI-P3. Oferă astfel un spectru vast în ceea ce privește coloristica, utilizatorii putând jongla conform viziunii proprii. Cu o adâncime reală a culorilor de 10 biți, el poate reda peste 1 miliard de culori, imaginile fiind bogate și detaliate.

De asemenea, ColorPro VP2786-4K livrează imagini de o acuratețe precisă, așa că a primit și certificarea celei mai credibile organizații globale – Fogra. Acest lucru asigură culori consistente pe toate materialele tipărite, de la cărți de vizită și papetărie la ambalaje și reclame.

Monitorul vine cu software dezvoltat de către ViewSonic exclusiv pentru acesta – ColorPro Sense. Acesta recomandă în mod automat mai multe palete alternative din biblioteca de culori Pantone, ajutând creatorii să-și vizualizeze și să realizeze mai bine ideile. Software-ul permite, de asemenea, partajarea paletelor cu alți creatori.

Primim și un senzor de culoare bazat pe obiectiv aici – ColorPro Wheel. Acesta permite creatorilor să controleze setările OSD pentru fluxuri de lucru eficiente prin simpla rotire a butonul. Acesta e compatibil și cu suita Adobe Creative și cu software-ul de editare Capture One.

În pachet găsim și o carcasă magnetică detașabilă care oferă umbrire instantanee pentru a elimina lumina ambientală nedorită.