NUBIA anunţă monitorul Red Magic 27″, cu ecran 4K 160 Hz mini LED + mouse Red Magic

0
3116

NUBIA este cunoscut ca sub-brandul celor de la ZTE care se ocupă de telefoanele de gaming Red Magic. Ei bine în gama Red magic se află acum şi monitoare şi un mouse de gaming, care tocmai au debutat odată cu telefoanele. Avem detalii despre ele mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pe 11 iulie au debutat telefoanele Nubia Red Magic 7S, iar odată cu ele a sosit şi un Nubia Red Magic Gaming Monitor de 27 inch, cu rezoluţie 4K, refresh rate de 160 Hz şi panou mini LED. Are tehnologie de proiecţie wireless mmWave, o premieră în industrie şi unghi de vizualizare de 178 de grade. Permite proiectarea spre el via wireless, la rezoluţie 4K, lossless şi cu latenţă ultra redusă. E clar că tehnologia e gândită să conecteze telefonul la monitor via wireless.

Vine cu suport HDR1000, certificare TUV Rheinland Low Blue Light Certified şi sensibilitate automată la lumină. Are şi suport pentru PWM Dimming, AMD FreeSync Premium Pro şi acurateţe a culorii Delta E<1.

A mai sosit şi Red Magic Keyboard, o tastatură mecanică full size, cu un mic ecran LED în zona de sus. Are switch-uri Silver, timpi de reacţie scurţi şi răspuns rapid la sesiunile de joc. Tastatura e una gândită special pentru eSports, cu o nouă axă Quicksilver, iar ecranul este unul interactiv. Vine şi cu o bază hot swap.

În cele din urmă a debutat şi un Red Magic Mouse, mouse de gaming wireless, cu conexiune wireless de 2.4 GHz suportată. Are 26.000 DPI, micro switch GM 8.0 stil Black Mamba şi conexiune via Bluetooth, cu 3 moduri de conectare. Oferă o viaţă de 80 milioane de click-uri şi un travel de doar 0.3 mm.

Încă nu avem preţuri, dar ştim că produsele vor sosi în septembrie în China.