PlayStation şi TVR 1 au lansat Teleenciclopedia Horizon, documentar despre universul Forbidden West

0
2086

PlayStation România şi TVR 1 au creat un proiect fantastic, care mizează pe nostalgie, luând universul din jocul Horizon Forbidden West şi transformându-l într-un documentar. E vorba despre emblematica Teleenciclopedia, care soseşte sub forma unui serial în 4 episoade.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceasta este o producţie locală dedicată universului unic al jocului exclusiv PlayStation Horizon Forbidden West. Primul episod se poate viziona mai jos, cu acea voce calmă care a marcat copilăria multora dintre noi. Emisiunea Teleenciclopedia a fost difuzată de Televiziunea Română de aproape 60 de ani, iar acum ne prezintă universul Horizon Forbidden West, cu ale sale bestii metalice, triburi războinice şi mediu neprietenos cu oamenii.

Veţi afla detalii despre flora, fauna şi personajele din Forbidden West, în episoade de câteva minute. Primul episod se axează pe prezentarea generală a universului jocului, al doilea este despre natura luxuriantă din Forbidden West, iar al treilea episod detaliază maşinăriile inedite sau „animalele” din această lună. În al patrulea aflăm mai multe despre triburile pe care protagonista Aloy le întâlneşte, de la Oseram la Carja, Utaru şi Tenakth.

Episoadele se pot urmări pe canalul de YouTube PlayStation România. Jocul Horizon Forbidden West a debutat pe 18 februarie 2022, pe PS4 şi PS5 şi spune povestea lui Aloy care acum pleacă în Vestul Sălbatic pentru a opri o nouă ameninţare. Se luptă cu o infecţie a maşinăriilor, a dinozaurilor roboţi şi a mediului din jur şi avem un univers deschis la dispoziţie cu zeci de ore de explorare. Putem controla roboţii, să ne strecurăm în spatele lor şi să îi ucidem, să folosim suliţe explozive, arcuri şi să deblocăm zeci de abilităţi.

Cantitatea de loot e uriaşă şi avem sute de quest-uri de terminat.