Samsung lansează la nivel global Smart Monitor M8 – Monitor inteligent cu design inedit, colorat, rezoluție 4K și Tizen OS

0
2288
Samsung
Samsung lansează la nivel global Smart Monitor M8 - Monitor inteligent cu design inedit, colorat, rezoluție 4K și Tizen OS

La începutul acestui an, în cadrul CES 2022, Samsung anunța Smart Monitor M8. După cum aflăm prin intermediul site-ului nostru soră, Mobilissimo.ro, acesta este un monitor inteligent, care are ca sistem de operare Tizen OS. Vine astfel cu funcționalități de smart TV, existând și posibilitatea atașării unei camere web Full HD, cu functionalități de înclinare. Detalii despre acest model colorat avem în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Seria de monitoare a debutat la nivel global recent, programul de precomandă fiind deja demarat în mai multe regiuni. Din păcate, nu și în România. Smart Monitor M8 sosește pe mai multe nuanțe colorate precum alb, roz, albastru și verde. Alături de culori sosesc și wallpaper-uri tematice deja aplicate.

Monitorul aduce muchii înguste pentru panoul frontal și un stand metalic, destul de subtil. Display-ul ar fi un LCD VA, cu diagonală de 32 inch, rezoluție 4K (3840 x 2160 pixeli) și aspect 16:9. Refresh rate-ul rămâne standard, fiind un monitor orientat spre productivitate, dar primim suport HDR10+ și promisiunea acoperirii a 99% din spectrul de culoare sRGB.

Monitorul vine cu suport Samsung DeX wireless, funcționalitate Remote PC și un sistem de difuzoare stereo de 5W. El suportă și tehnologie AirPlay 2, utilizatorii de iPhone având posibilitatea de a-și oglindi ecranul smartphone-ului din dotare. De asemenea, rulând Tizen OS, monitorul permite instalarea multor aplicații de streaming pentru urmărirea serialelor preferate facil.

Pe partea de conectivitate găsim WiFi 5, bluetooth 4.2, dar și un port microHDMI și două porturi USB-C. Merită menționat că unul dintre aceste porturi USB-C livrează încărcare până la 65W, pentru dispozitivele compatibile.

Prețul acestui monitor este de 729 de dolari în SUA și include acea cameră web SlimFit.