HBO anunţă noul serial Game of Thrones “House of the Dragon”, un prequel GoT

0
2204

La câteva zile după ce am aflat că unul dintre prequel-urile Game of Thrones cu Naomi Watts a fost anulat, apare altul, de această dată confirmat. Se numeşte “House of the Dragon” şi a primit un poster ca teaser de la HBO. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aşa cum indică şi numele, avem de-a face cu o producţie axată pe casa Dragonilor, adică Targaryen. Acţiunea are loc cu 300 de ani înaintea poveştii din serialul încheiat în această vară. George R.R. Martin însuşi confirmase că ar putea rezulta până la 5 spinoff-uri din seriale. “House of the Dragon” va fi co-creată de către George R.R. Martin, alături de Ryan Condal, iar Miguel Sapochnick va prelua cârma de şef al producţiei şi regizor al pilotului.

Sapochnick este cunoscut pentru că a regizat unele dintre cele mai apreciate episoade ale serialului, inclusiv “Battle of the Bastards”, care are cel mai mare rating pe IMDB. Pe Condal îl ştim drept co-creator şi şef de producţie pentru seria “Colony” de pe USA.

Cu 300 de ani înaintea acţiunii pe care am văzut-o în sezoanele 1-8 GoT înseamnă că vom vedea perioada când regii Targaryen conduceau Westeros. Vom avea din plin dragoni, strămoşi ai lui Daenerys şi Jon Snow, plus ceva motivaţii extra pentru duşmăniile dintre familiile pe care le ştim deja.

Ştiu că se lucra şi la un spinoff ce are loc cu mii de ani înainte de GoT, dar şi la unul axat pe Wall şi Night’s Watch. Pe acesta din urmă aş vrea să îl văd cel mai mult, sincer să fiu.