Creatorul Game of Thrones, George RR Martin lucrează la un joc video cu producătorul Dark Souls

1
1567

Chiar dacă nu e foarte clar când va scrie George RR Martin ultimele cărți “Game of Thrones”, se pare că legendarul autor are deja un proiect nou. E vorba despre un joc video, la care lucrează alături de creatorul seriei Dark Souls. Numele temporar al jocului ar fi “Great Rune”.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Titlul se axează pe mitologia nordică și am putea vedea un mic teaser la E3 2019. Că și ultimul God of War, Great Rune se axează pe mitologia nordică și pe apocalipsă, Ragnarok. Dezvoltatorul japonez FromSoftware este forță creativă din spatele noului joc.

Martin a confirmat că este consultant pentru proiect. Great Rune ar urmă să fie prezentat în cadrul evenimentului de Media Briefing Microsoft de la E3 2019. Sony nu participă la E3 în acest an și există voci care spun că noul titlu va sosi exclusiv pe Xbox One.

FromSoftware a avut deja un joc excelent lansat în 2019 Sekiro: Shadows Die Twice. Compania e totuși cunoscută pentru gradul foarte ridicat de dificultate al producțiilor sale. Cuplăm asta cu flerul dramatic al lui George RR Martin și am putea avea un veritabil hit aici. Jocurile cu inspirație nordică sunt la modă, mai ales că se zvonește că și viitorul Assassin’s Creed s-ar numi Ragnarok și are loc în lumea vikinga.