Apple lansează un nou MacBook Pro, cu procesor upgradat și o nouă tastatură

0
675

Chiar dacă laptopurile Apple MacBook sunt apreciate de multă lume, există destule voci care le critică tastaturile. Apple vrea să rezolve această problemă odată cu lansarea generației 2019 de MacBook Pro-uri, care a sosit ieri.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

E vorba despre modele cu diagonală de 13 inch și 15 inch, care au cele mai puternice procesoare de până acum și o tastatură nouă. La bordul lor găsim procesoare Intel de generație a opta și a noua. Variantele high end aduc procesoare octa core. Apple promite că noul MacBook Pro oferă de 2 ori mai multă performanță decât modelul quad core de MacBook Pro și cu 40% mai multă performanță decât cel hexa core.

Variantele de 13 inch vin cu procesoare quad core noi, iar cele de 15 inch au opțiunea hexa sau octa core. Designul noilor laptopuri rămâne neschimbat față de predecesori, în ciudă zvonurilor care afirmau că Apple ar veni cu MacBook-uri d e16 sau 16.5 inch în 2019.

Noua tastatură folosește un material complet nou, care va scăpa de problemele întâlnite de utilizatori în ultimii ani. Pentru a scăpa de ele, Aple ar fi schimbat materialele din mecanismul butterfly. Noile modele MacBook Pro pornesc de la 1799 dolari pentru versiunea de 13 inch și 2399 dolari pentru cea de 15 inch.

Le puteți cumpără pornind de la un model de bază cu procesor Core i7 hexa core, cu Turbo Boost până la 4.5 GHz. Următorul model vine cu procesor Core i9 de 2.3 GHz. Și variantele cu Touch Bar primesc procesoare Core i5 și i7 noi. Se păstrează ecranele Retina, suportul True Tone și trackpad-ul cu Force TOuch, dar și stocarea SSD.