Samsung Galaxy Tab Active Pro debutează în magazine! Tabletă robustă cu stylus S-Pen la pachet

0
1043
Galaxy Tab Active Pro

Printre produsele aduse de către sud-coreenii de la Samsung în cadrul târgului de tehnologie IFA 2019 am avut și tableta robustă Galaxy Tab Active Pro. Aflam în acel moment câteva dintre dotările dispozitivului, dar detalii despre componente mai importante precum procesorul lipseau cu desăvârșire.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Astăzi cu ocazia debutului în magazinele din SUA iese la iveală și acest detaliu. Este vorba așadar despre un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 670 ce vine însoțit de 4 GB RAM și 64 GB stocare flash. Oferă și suport pentru extinderea spațiului de stocare via slot microSD.

Galaxy Tab Active Pro

Pe lista sa de dotări mai avem o cameră foto de 13 mpx în spate cu autofocus, cameră selfie de 8 mpx și un ecran de 10.1 inch ce oferă suport pentru interacțiunea cu stylusul S-Pen. Acest accesoriu sosește în cutie și are un locaș dedicat în zona laterală a tabletei după cum se poate vedea în imagini.

Galaxy Tab Active Pro

Primim baterie de 7600 mAh care potrivit detaliilor dezvăluite de către producător oferă până la 15 ore autonomie. Avem și suport DeX pentru conectarea la un monitor extern și revenind la stylus-ul S-Pen aflați că acesta este la rândul său certificat IP68 pentru rezistență la apă.

Tableta Galaxy Tab Active Pro dispune de certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, dar și de certificare în standard militar MIL-STD-810G ce asigură protecția în caz de șocuri, căzături accidentale, umiditate și alte condiții extreme. Dispozitivul de față se adresează business-urilor ce își desfășoară activitatea în medii precum șantiere de construcții.

Aflați și faptul că tableta oferă o setare ce permite utilizarea touchscreen-ului cu mânuși de muncă. Samsung a listat dispozitivul deja la vânzare pe piața din SUA la un preț de 599.99 dolari pentru varianta Wi-Fi Only, respectiv 679.99 dolari pentru versiunea LTE. Așteptăm sosirea sa și pe plan local!