Samsung Galaxy Tab Active 5 dezvăluită în randări noi, butoanele fizice rămân relevante

0
814
Samsung Galaxy Tab Active 5

Samsung Galaxy Tab Active 5, un nou model de tabletă robustă, tocmai a fost dezvăluit prin randări oficiale. Aceste imagini ne oferă o privire detaliată asupra dispozitivului, marcând o schimbare față de seria Tab S9, inclusiv modelele Tab S9 FE. Prioritizând funcționalitatea în detrimentul aspectului estetic, acesta reprezintă urmașul modelului Galaxy Tab Active 4 Pro, așa cum a fost detaliat de echipa MSPowerUser.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Tableta dispune de un ecran LCD WUXGA de 8 inci, cu o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli. Rama sa este destul de lată, iar designul este orientat mai mult pentru utilizarea în portret. Partea din spate este protejată de un panou din plastic, oferind durabilitate și absorbție a șocurilor. Securitatea este asigurată prin scanarea amprentelor și recunoașterea facială.Samsung Galaxy Tab Active 5

Samsung Galaxy Tab Active 5 va fi disponibilă în două configurații de memorie: 4/64 GB și 6/128 GB, fiind alimentată de un procesor Exynos 1380 construit pe un proces de 5 nanometri. De asemenea, dispune de o baterie de 5050 mAh. Carcasa este certificată IP68, iar tableta vine cu un S Pen rezistent la praf, având aceeași certificare ca și dispozitivul. Pentru fotografii, tableta este echipată cu o cameră de 13 megapixeli, capabilă de captură video 4K la 30 FPS.

Samsung Galaxy Tab Active 5

Se preconizează că anunțul oficial al tabletei va avea loc la CES 2024 în Las Vegas.