Xiaomi aduce noutăți în bucătărie! Mijia Cooker C1 este o nouă plită cu inducție ce costă doar 15 euro

0
1207
Xiaomi

În cazul în care nu știați deja, gigantul chinez Xiaomi dezvoltă tot soiul de produse, de la telefoane, tablete, purtabile și până la trotinete sau aparate de gătit. În cazul de față ne axăm pe bucătărie și aruncăm o privire asupra noutăților pe care firma le aduce în acest segment.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

După cum aflați încă din titlu, este vorba despre noua plită cu inducție intitulată Mijia Cooker C1 pe care publicul chinez o poate achiziționa deja la un preț incredibil de doar 15 euro. Aceasta are o putere de 2100W și sosește pe piață drept succesor pentru modelul inițial lansat de Xiaomi în 2017.

Xiaomi

Varianta actualizată are un design nou și dispune totodată de câteva îmbunătățiri importante la pachet. Avem astfel parte de un corp dreptunghiular și de o suprafață specială (microcristalină) de 4mm grosime, special creată pentru a rezista la temperaturi ridicate de până la 500 grade. Apropo, varianta anterioară adopta o formă circulară.

Xiaomi

Avem sistem de bobine duale pentru încălzire și de un sistem de răcire care disipă căldura prin evacuarea din zona inferioară. Ni se oferă aici 7 nivele diferite de încălzire, respectiv 6 moduri diferite de gătire. Această plită cu inducție poate fi utilizată pentru gătirea continuă timp de până la 4 ore. Se pot găti tot soiul de preparate, câteva exemple date fiind creveți, sau crabi.

Sunt oferite numeroase opțiuni de siguranță astfel că în caz de supraîncălzire, alimentarea se oprește automat. Xiaomi Mijia Cooker C1 este disponibilă la vânzare pe piața din China la un preț de doar 15 euro. Rămâne de văzut dacă o vom găsi curând și la retailerii de la noi, cu toate că suma de vânzare nu va mai fi atât de atractivă.

Vom verifica totodată și ofertele retailerilor chinezi acolo unde prețurile vor fi ceva mai bune, mai ales acum în pragul campaniilor de Black Friday 2019.