Panasonic prezintă noua gamă de maşini de făcut pâine SD-R2530; Ajunge în România în mai

0
1119

În general asociem Panasonic cu televizoarele, camerele şi alte electronice şi electrocasnice, dar iată-i azi venind cu un dispozitiv culinar. E vorba despre o noua gamă de maşini de făcut pâine, SD-R2530. Aceasta va ajunge în România din luna mai şi avem detalii mai jos, preluate de la Degustăm.ro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Maşinile de făcut pâine au fost la mare căutare în perioada izolării şi pandemiei, lumea pregătind pâine acasă urmând reţete online şi experimentând cu diferite tipuri de făină, seminţe şi arome. Panasonic ne aduce 4 maşini noi de această dată şi trebuie spus că au experienţa din belşug în domeniu. Panasonic e primul brand care a vândut maşini de pâine la nivel global. Are o experienţă de 34 de ani în domeniu şi de-a lungul timpului şi-a adaptat continuu aparatele. Noile dispozitive se împacă atât cu cei care nu tolerează glutenul, cât şi cu patiserii creativi.

Iată cele 4 modele Panasonic:

  • SD-YR2550 Mașină de pâine complet automată culoare argintie, cu dozator de drojdie și de nuci / stafide
  • SD-YR2540 Mașină de pâine complet automată culoare gunmetal, cu dozator de drojdie și de nuci / stafide
  • SD-R2530 Mașină de pâine complet automată, cu dozator de nuci / stafide
  • SD-B2510 Mașină de pâine automată

Se remarcă din listă SD-YR2540, ca un model cu 32 de programe automate, în vreme ce SD-YR2550 oferă 31 de programe de acest tip. SD-R2530 pune la bătaie 30 de programe automate, iar SD-B2510 are 21. Pe lângă faptul că poţi pregăti pâine cu ele, poţi prepara şi aluat de pizza, brioşe, tot soiul de prăjituri, dar şi gemuri şi compoturi (în funcţie de model).

Maşinile de pâine au şi senzori duali de temperatură, ce pot măsura atât temperatura camerei în care lucrezi, dar şi temperatura de la interiorul aparatului. Acestea sunt vitale pentru ca aluatul să fermenteze şi crească în mod optim. Inovaţia adusă de Panasonic cu această gamă apare la nivel de design, cu un design orizontal, care ocupă spaţiu minim în butcatarie. Poţi alege şi să pregăteşti pâinea cu moduri manuale, dar şi prăjiturile. Există şi un dozator pentru stafide sau nuci, seminţe, măsline, fructe uscate.

SD-YR2540 și SD-YR2550 au parte şi de un dozator inteligent de drojdie.