Panasonic prezintă aparate de ras cu lame japoneze profi, seria 900+ şi Seria 900

0
2666

Panasonic a prezentat noutăţi în domeniul îngrijirii pentru bărbaţi, două noi serii de aparate de ras de top: Seria 900+ şi Seria 900. Seria 900+ conţine primul aparat de ras cu 6 lame de la Panasonic.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Panasonic Seria 900+ include 2 lame de finisare, 2 lame de ridicare şi 2 noi lame pentru fire groase. Este gândită pentru a controla fire de păr lungi şi dense ale bărbii, tot mai întâlnite datorită lucrului de acasă. Aparatele din gamă taie până la 80% din firele de păr dintr-o singură trecere şi oferă o netezime de lungă durată chiar şi după 8 ore.

Toate cele 6 lame mai sus menţionate sunt realizate cu tehnologia avansată a lamelor japoneze de la Panasonic, forjate din oţel inoxidabil şi inspirate din fabricarea săbiilor japoneze. Ele sunt nano ascuţite la doar 30 de grade, creând un unghi cu care menţine lamele aproape de rădăcina părului. Noua serie dispune şi de un aparat pop up care permite tăierea înainte de bărbierit şi îngrijirea minuţioasă a bărbii.

Seria 900 include modele premium de aparate de ras cu 5 lame de la Panasonic, printre care se afla şi o lamă specială cu care controlează bărbile dure şi dificile, chiar şi pe cele de 3 zile. Seria 900 e utilă pentru cei care vor un bărbierit rapid, convenabil şi delicat, incoporand ingineria japoneză a lamei, dar şi motor liniar ultra rapid, senzor de densitate şi un cap de bărbierit unic.

Seria 900 vine în două configuraţii diferite, ES-LV9U, care include o staţie dedicată de curăţare şi încărcare şi ES-LV6U, care include aparatul de ras propriu zis.