Gigabyte M32Q este un nou monitor de gaming cu diagonală de 32 inch, rezoluție QHD și 165Hz + funcționalitate KVM

0
1340
Gigabyte M32Q

Lansările din lumea gaming-ului continuă și acum pe final de săptămână, moment în care îl descoperim pe Gigabyte M32Q. Acesta este un monitor de gaming adresat celor care vor un echilibru perfect dintre productivitate și gaming. Ce ne oferă acesta și cum se prezintă la capitolul design aflați din rândurile următoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pentru început trebuie să știți că acesta este un model cu ecran IPS plat ce oferă diagonală de 32 inch. Avem rezoluție QHD de 2560 x 1440 pixeli, luminozitate maximă de 350cd/m2 și contrast 1000:1. Monitorul dispune de certificare VESA și bifează și standardul DisplayHDR40000.

Gigabyte M32Q

Tot la nivel de imagine aflăm că aceasta oferă acoperire de 94% pentru spectrul de culoare DCI-P3, respectiv 120% pentru sRGB. Gigabyte M32Q promite acuratețe și consistență, oferind control pe 6 axe. Apare și un mod Flicker Free, cât și o tehnologie de reducere a luminii albastre, dacă petreceți mult timp în fața ecranului. Avem rată de refresh de 165 Hz și un timp de răspuns de 1ms GTG. Există și overclock pentru rata de refresh care poate ajunge la 170Hz.

Gigabyte M32Q

De asemenea, monitorul aduce și compatibilitate Adaptive Syng și funcții precum Aim Stabiliser, Crosshair, Timer, Eagle Eye, dashboard OSD și Black Equalizer. Mai apare și un setup de difuzoare stereo de 3W și funcționalitate KVM. Aceasta implică un toggle în spatele monitorului care ne permite schimbarea rapidă dintre dispozitive sau schimbarea între preferințele PiP și PbP.

În materie de conectivitate avem 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4 și USB-C. Tot aici bifăm porturi USB Type-A și jack audio. Monitorul Gigabyte M32Q se poate înclina, ridica și monta pe stand VESA 10×100 mm. Pentru moment nu avem detalii despre preț și nici disponibilitate.