Miele a lansat KMDA 7476, o nouă plită cu inducție cu hotă integrată și spațiu mai mare de gătit

0
1292
Miele
Miele a lansat KMDA 7476, o nouă plită cu inducție cu hotă integrată și spațiu mai mare de gătit

Miele este o companie de top când vine vorba despre electrocasnice pentru bucătărie. Aflăm prin intermediul Degustam.ro că producătorul a lansat o nouă plită cu inducție. Modelul KMDA 7476 are hotă integrată și oferă un spațiu mai mare de gătit față de modelele anterioare. Avem detalii despre aceasta mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Miele KMDA 7476 este o plită cu două marii zone de inducție, ambele denumite PowerFlex XL. Aceste suprafețe din stânga și dreapta sunt formate din două inele care pot opera simultan. Astfel, dacă este folosit un recipient mai mare, sistemul automat de recunoaștere a vaselor de gătit va activat autmat instant zona de învecinare. Față de modelul anterior, Miele KMDA 7476 păstrează aceeași dimensiune exterioară, deși suprafața de gătit este mai mare cu 7 centimetri.

Miele

Regăsim aici și sistemul de control ComfortSelect Plus, fiind amplasat în centrul plitei. Interfața este ușor de utilizat și este format dintr-un rând de cifre iluminate și butoane pentru fiecare inel de inducție. De asemenea, un inel este dedicat hotei, care este integrată. Sistemul de filtrare este dezvoltat de Miele și conține un filtru din oțel inoxidabil pe 10 straturi.

Acesta e poziționat sub grila de aerisire și asigură cea mai bună îndepărtare a grăsimii. Pentru curățare cutia poate fi îndepărtată și spălată facil, în mașina de spălat vase. În spatele filtrelor de grăsime vor regăsi și o suprafață netedă, fără margini metalice ascuțite. Asfel, alimentele care pătrund accidental în hotă sunt colectate într-o tavă de scurgere.

Merită menționat că plita cu inducție Miele KMDA 7476 este eficientă din punct de vedere energetic. Aceasta se încadrează în clasa A+++ (sau B, conform noii clasificări energetice) și este disponibilă în două versiuni:

  • Miele KMDA 7476 FR, cadru subțire din oțel inoxidabil – vezi prețuri pe Compari.ro
  • Miele KMDA 7476 FL, fără cadru – vezi prețuri pe Compari.ro