Consola Nintendo Switch Pro ar putea fi anunțată săptămâna viitoare; Aflăm detalii despre preț

0
2391
Nintendo Switch Pro

Veștile despre Nintendo Switch Pro continuă să sosească online, iar astăzi avem detalii despre data lansării și preț. Vă amintesc faptul că anterior se vehicula luna septembrie drept momentul lansării comerciale. Ce noutăți apar acum pe final de săptămână descoperim împreună din lista de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând aflăm că veștile despre consola Nintendo Switch Pro sosesc din partea retailerului francez Boulanger. Există și câteva capturi de ecran extrase de contul de Twitter Nintend’Alerts în care apare prețul consolei. Aici este menționată suma de 399 euro, care convertită în moneda noastră ar însemna aproximativ 2.000 lei.

Nintendo Switch Pro

Vorbim despre o creștere de preț față de cel la care debuta modelul original și anume 330 euro pe plan european. Aparent, această sumă de 399 euro este asociată variantei de bază cu doar 64 GB stocare, fiind apropiat de prețul lui Xbox Series S. Cât despre lansare, aceasta ar putea avea loc din moment în moment, chiar în pragul conferinței E3 2021 programată pentru perioada 12-15 iunie.

Noua consolă Nintendo Switch Pro va aduce câteva upgrade-uri notabile, printre care și un ecran AMOLED. Se vorbește și despre un procesor nou de la NVIDIA, unul cu suport pentru tehnologia DLSS. Astfel vom beneficia de output 4K la conectarea consolei la televizor. De asemenea, aflăm că această consolă ar putea inaugura și un dock actualizat. Acesta ar sosi echipat cu 2x porturi USB 3.0 și un port Ethernet.

În momentul de față nu ne rămâne decât să așteptăm lansarea și poate scăpări de ultim moment!