Nintendo Switch este una dintre cele mai cunoscute console portabile din lume. Cunosc cel puțin 10 persoane care au avut sau dețin un astfel de gadget. Se pare că Nintendo se bucură de succesul imens pe care produsul l-a avut, iar în septembrie am putea vedea o nouă consolă portabilă din partea companiei.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Conform celor de la Bloomberg, producătorul ar urma să lanseze o nouă versiune a îndrăgitei console în septembrie. Fabricarea modelului ar putea începe chiar din luna iulie.

De asemenea, un anunț ce ar putea fi făcut de companie înaintea E3 2021 ar putea permite dezvoltatorilor de jocuri să prezinte cele mai noi jocuri rulând pe cel mai nou hardware. Noua versiune de Switch ar putea veni cu un nou procesor de la Nvidia. Acesta ar urma să aducă și suport pentru tehnologia DLSS, oferind astfel output 4K pentru televizoare. De asemenea, Samsung ar putea produce pentru Nintendo panouri AMOLED de 7 inch.

Bloomberg spune că furnizorii Nintendo vor putea să acopere cererea de componente, chiar dacă acum există o criză la nivel global legată de chip-uri și alte componente. Totuși, există posibilitatea ca Nintendo să nu reușească să livreze viitorul model către toți clienții.

Spre exemplu, anul trecut a fost foarte greu de găsit actualul Nintendo Switch. Acest lucru s-a datorat lipsei de componente ce a afectat nu doar consolele portabile, cât și smartphone-urile, tabletele sau autovehiculele. De asemenea, lipsa componentelor ar putea aduce și costuri ceva mai mari.

Rămâne de văzut dacă Nintendo va face sau nu pași pentru lansarea unui nou produs. Până atunci, nu putem decât să așteptăm alte detalii din partea companiei. Voi v-ați cumpăra un Nintendo Switch cu ecran OLED?