AMD anunţă un parteneriat cu echipa Mercedes-AMG Petronas Esports, pentru performanţe sporite în competiţia virtuală F1

0
1096

În această săptămână AMD a anunţat un parteneriat cu echipa Mercedes-AMG Petronas Esports, iar în cadrul acestei colaborări AMD va oferi tehnologii de procesare pentru performanţe sporite în competiţia virtuală de Formula 1. Puterea de procesare va fi susţinută de plăcile grafice AMD Radeon RX 6900 XT, dar şi cele mai performante procesoare desktop AMD Ryzen 7 5800X bazate pe arhitectura Zen 3.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vor mai fi puse la treabă tehnologii precum AMD Smart Access Memory, AMD Radeon Anti-Lag, AMD FidelityFX Contrast Adaptive Sharpening (CAS) şi tehnologiile Ryzen. Trebuie spus că AMD deja lucra cu echipa Mercedes-AMG Petronas de Formula 1, pentru performanţe sporite pe pista de scurse, dar şi în afara sa. Hardware-ul şi software-ul AMD este optimizat pentru gamingul eSports, oferind celor de la Mercedes-AMG Petronas Esports Team timpi de răspuns excelenţi, o experienţă de condus autentică şi competitivitate.

AMD va contribui în acest parteneriat şi cu sisteme de gaming livrate spre segmentul de training al Mercedes-AMG Petronas, care va debuta ulterior în 2021, în Brackley, Marea Britanie. Centrul de training va fi echipat numai cu produse AMD, gândite pentru marile nume din eSports, care se vor antrena pentru îşi creşte nivelul. Pilotul Esports Jarno Opmeer a declarat că framerate-ul crescut este excelent şi că simte latenţa redusă, într-un domeniu în care milisecundele fac diferenţa.

Volanul şi pedalele oferă feedback mai rapid, iar e-sportivii îşi pot testa limitele. Parteneriatul dintre AMD şi Mercedes-AMG Petronas este unul pe mai mulţi ani.