QNAP QSW-2104 devin oficiale: Switch-uri fără management cu 6 porturi și conectivitate 10GbE și 2,5GbE

0
893
QNAP

Pe final de primăvară iată că avem parte și de o lansare QNAP System, acesta fiind lider în domeniul soluțiilor de calcul și de stocare. Vorbim despre introducerea switch-urilor fără management QNAP QSW-2104 care include 2 modele. Detalii despre acestea avem în rândurile următoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pe listă se află varianta QSW-2104-2S care vine cu 2 porturi 10GbE SFP+ și 4 porturi 2.5GbE RJ45. Al doilea model se numește QSW-2104-2T și aduce 2x porturi 10GbE RJ45 și 4x porturi 2.5GbE RJ45. Ambele oferă design aproape silențios fără ventilator, configurare plug-and-play și sunt în conformitate cu standardul IEE 802.3az.

QNAP QSW-2104

Avem detectare și blocare automată a buclelor, iar aceste modele sunt ideale pentru crearea unor medii de rețea de mare viteză accesibile în locuințe sau la locul de muncă. Nu implică setări complexe și oferă funcție de auto-negociere care optimizează vitezele de transfer și performanța pentru fiecare dispozitiv conectate. QNAP QSW-2014 blochează automat porturile cu buclă pentru a se asigura că mediul de rețea își reia rapid operațiunile normale.

QNAP QSW-2104

Iată ce a declarat Andrei Stîncășeanu, Territory Sales Representative QNAP Systems pentru România/SEE, despre QNAP QSW-2104:

Dispunând de conectivitate 10GbE și 2,5GbE într-un singur dispozitiv, seria QSW-2104 poate conecta diverse dispozitive care necesită lățime mare de bandă și ajută utilizatorii să creeze o rețea hibridă de mare viteză în case și la locul de muncă. Acest lucru este deosebit de util pentru accelerarea transferului de fișiere, aplicațiile cu mașini virtuale, streaming/sharing video și sarcinile zilnice.

Aceste produse au fost create pentru utilizatorii care doresc să își modernizeze complet infrastructura de rețea. QNAP oferă o gamă variată de NAS-uri QNAP pregătite pentru 2.5GbE/10GbE. Are în ofertă și adaptoare PCIe/USB pentru desktop-uri, servere și laptop-uri pentru a profita de lățimea mare de bandă oferită de rețelele de ultimă generație.